Nyt ollaan Mistyn kanssa kotona treenailtu edellisen viikon ohjeiden mukaan. Saa nähdä mitä tuolla pienessä muistissa on enää sitten kun juoksu on ohi, mutta alotetaan sitten uudestaan jos näyttää, että muisti pyyhkiytyy kokonaan. Kyllä harmittaa tosissaan, että ei pääse koiran kanssa vielä treeneihin, mutta jos Misty päättäs vaikka, että tällä kertaa ois lyhemmät juoksut;) Tänään taas illalla kuuntelemaan uusia neuvoja.. Perusasentoa ollaan oikeastaan pääasiassa harjoiteltu. Misty näyttää välillä käsittävän, että mitä haen, mutta Misty meinaa aina jäädä vähän vinoon eli harjotusta tarviikin paljon tuossa oikean paikan hakemisessa. Hankala sitten sanoa näin itse, että miten oma asento vaikuttaa tuohon, että Misty jää vinoon.. Toisinaan sitten neiti katsoo mua ihan niinku se ei tajuais yhtään mitä yritän sanoa, ja silloin sitten aloitetaan taas ihan käsiohjauksesta. Muuten nuo ensimmäisen kerran jutut Misty osaa ainakin ilman suurempia häiriöitä. Se on sitten eriasia miten se siellä kentällä toimis... Ensimmäisellä kerralla käsiteltiin tosiaan perusasennon lisäksi luoksepäästävyyttä, kontaktia ja istumista. Kontaktia harjoiteltiin pennusta asti ruokakupilla aluksi, ja sitten myös kontaktin kautta "luvan" pyytämistä hypätä autosta pois, ja vapautumista kun päästetään hihnasta niin sisällä kuin ulkonakin.

Viikonloppuna täällä oli perinteiset Äitienpäivänäyttelyt, joihin tosiaan Mistykin oli ilmoitettu, mutta juoksun takia jätettiin väliin. Turisteina sitten siellä päivä pyörittiin, kun aamupäivästä oli ensimmäisenä beagle-kehä, ja siellä käytin Rissen pyörähtämässä tuloksella PEK1. Pentuja oli vain kaksi narttupentua, ja huomasi kyllä kuinka paljon kuukausikin tekee tuossa iässä, koska se toinen pentu oli tasan kuukauden Risseä nuorempi ja oli tosiaan vielä hyvin pentumainen. Rissen arvostelu oli oikein lupaava, ja Risse käyttäytyi kyllä ihan kivasti kehässä. Iltapäivällä viimeisenä sitten oli partiskehä, ja pitihän se jäädä katsomaan:) Päivä kyllä mei nopeasti siinä jutellessa, ja partiksista tuli napsittua kuviakin.

Tässä on alla Mistystä kuva pääsiäiseltä takkujen selvityksen jälkeen. Hulluja me koiraihmiset kun ruokapöydällä koiraa harjataan;)
585774.jpg