Nyt huomaa kuinka paljon aikaa taas kesätyöt vie, mutta eipähän mene kaikki vapaa-aika vain löhöilyyn kun on tuo neiti odottamassa, että mitä tehtäs. Toko kurssi oli ja meni, ja eilen käytiin katsomassa seura cup:ia. On siinä vielä paljon tekemistä ja treenaamista, että joskus uskaltautuisi kisaamaan.:D Misty oli mukana katsomassa, ja houkuttelin opiskelukaverinki sinne toyvillakoiransa kanssa. On se melkonen tuo koko ero jo näilläkin kahdella.. Molempia olis kyllä leikityttänyt, mutta Nemiä vähän kuitenkin jänskätti tuollanen iso karvakasa. Siellä hurahti äkkiä melkein pari tuntia, ja kun vielä sen jälkeen ajettiin mun vanhemmille, niin voi päätellä, että oli taas väsynyt tyttö kun päästiin kotiin.:) Muutamia juttuja treenailtiin siinä katsellessa niitä kisoja, ja Misty kyllä aina sillä hetkellä keskittyi tekemiseen. Muuten tuntui, että neiti oli kun lentoon lähdössä..

Ostettiin joku aika sitten Mistylle oma frisbee, ja käytiin sitä heittelemässä tässä yks aamupäivä. Misty oli ihan innoissaan, ja olis varmaan juossut sen perässä niin kauan kun me oltaisiin jaksettu heittää. Mulla vaan oli iltavuoroon meno niin oli taas aikataulutettu reissu..
673949.jpg
Tässä on meidän lentävä neiti.:)
673952.jpg
Ja tästä näkee kuinka ylpeä Misty on hienosta frisbeestään.:)

Käytiin myös viikonloppuna metsässä tekemässä makkarajälki pitkästä aikaa Mistylle. Viime syksynähän Mistylle tehtiin muutama lyhyt jälki, ja nyt myös tehtiin melko lyhyt ja helppo jälki. Alussa Misty teki pientä siksakkia jäljellä, mutta sitten lähti menemään oikeaan suuntaan nenä koko ajan maassa. Tipe sanoi sitten jäljen jälkeen, että Mistystä näki kuinka se keskittyi, koska häntä oli hiljakseen heilunut.:) Minä kun en tuollasta huomannut katsoa siinä liinan päässä. Jäljen jälkeen Misty vielä keräsi koristeita tuliaisiksi kotiin.;)

Ötököitten kanssa meinaa kyllä mennä hermo eikä kesä ole vielä tämän pitemmällä... Mistylle laitettiin Scalipor-panta pari viikkoa sitten, mutta ilmeisesti mäkäräiset ei kuulu niihin ötököihin, joihin se toimii. Jokunen patti on löytynyt, mutta ei kuitenkaan yhtään punkkia kuulu meidän saldoon. Taas pitäisi vaan tuo Mistyn kaula kampailla läpi kun näyttää panta syrttäävän aluskarvaa. Siinähän sitä on mukavaa tekemistä täksi illaksi.:)