Näin se aika menee äkkiä kun tekee paljon yövuoroja... Nukkumisten välissä yrittää Mistyn kanssa touhuta edes jotain, ja sitten pitää taas lähtee yövuoroon. Onneksi ei ole enää kuin tämä viikko ja sitten on pari viikkoa lomaa:) Lähdetään mökille niin Misty pääsee juoksemaan päivät pitkät vapaana metsässä, ja uimaan aina kun siltä tuntuu. Misty on kyllä tänä kesänä tosissaan innostunu tuosta uimisesta. Ja Misty tosiaan ui ihan oikeasti kunnon lenkkejä:D

Lonkka- ja kyynärkuvat käytiin otattamassa jo useampi viikko sitten, mutta vieläkin odotellaan virallisia lausuntoja. Siellä oli ollut jotain häikkää päivämäärien kanssa niin kuulemma siksi venyy vähän pitkäksi. Jospa ne kuitenkin tulisi tässä lähiaikoina..

Tokokausi on taas korkattu vähän ex tempore jatkokurssin muodossa. Yhtäkkiä oli vain tullut seuran sivuille jatkokurssilla olevien nimet. Kävi ilmi, että jatkokurssi koostui alkeiskurssin ryhmästä, joten onneksi ei enää tarvinnut mitään ilmottautumisrumbaa vaan päästiin samantien jatkamaan. Kouluttaja vaihtui, joten ensimmäisellä kurssilla ei juuri muuta ehditty ottaa kuin kontaktin harjoittelemista eri tavoilla ja perusasentoa. Mistyllä ei ollut nyt keskittyminen ihan parhaasta päästä, mutta kuitenkin jaksoi tehdä kohtuu hyvin. Treenejä ei myöskään pidetty ihan täysmittaisena kun oli kunnon hellekeli, niin päädyttiin lopettamaan vähän aikaisemmin ettei koirat aivan läkähdy. Tuon meidän loman takia nyt jää sitten kaksi kertaa väliin, mutta ei nyt aleta lyhentämään mökilläoloaikaa, koska niin harvoin kuitenkin sinne päästään.

Loman aikana meille tulee hoitolainenkin viideksi päiväksi kun mun vanhemmat lähtee kylpylälomalle. Risse tulee tosiaan tuomaan lisää vipinää mökille, ja silloin pitää olla tarkkana ettei jätä ovia auki kun se kyllä lähtee omille reissuille heti kun saa mahdollisuuden:D Mutta Rissehän onkin suuri metsästäjä;)