Eli tosiaan eilen korkattiin hallikausi, ja meillehän tuo oli ihan ensimmäinen treenikerta hallissa ikinä. Vähän kauhulla odottelin, että miten päinhän me sinne sisälle päästään kun se on sellainen kuplahalli, jossa täytyy ilman paineen pysyä oikeana, eli sinne sitten mennään sellaisesta pyöröovesta. Onneksi sää ei mennyt vielä talviseksi niin uskallettiin Mistyn kanssa lähteä sinne ajelemaan. Hallin vieressä oli oikein mukava metsikkö, jossa Misty pääsi toteuttamaan hyppyintoa ennen treenejä. Hallin ovella Misty sitten laittoi jarrut päälle ja katseli ihmeissään, että tuostako muka pitäis mennä. Vähän "auttaen" Misty tuli siihen välikköön, ja eikun pyörittämään ovea.. Se ei sitten ollutkaan mikään helppo homma näin aloittelijalle kun toisessa kädessä koira yrittää vetää ja toisella pitäisi raskasta ovea työntää pyörähtämään:D Sitten kun sain oven pyörähtämään sen verran, ettei Misty enää olisi päässyt peruuttamalla pois siitä väliköstä, niin alkoi jo vähän paremmin homma toimia ja päästiin halliin sisälle!:D Heti kun päästiin halliin sisälle, Misty ravisteli itsensä oikein kunnolla, ja alkoi sitten innoissaan haistelemaan uutta paikkaa. Joku puhallinsysteemi siellä hurisi koko ajan, mutta siihen Misty ei oikeastaan kiinnittänyt mitään huomiota, eli treenaaminen onnistui ilman mitään ylimääräisiä äänihöpötyksiä:) Ryhmässä oli nyt pari ihan uutta koiraa, jotka sitten molemmat oli hyvin haukkuherkkiä. Hallihan sitten välillä oikein raikui kunnolla eikä kouluttajan selittämisistä kuullut yhtään mitään, mutta Misty ei onneksi noista haukuistakaan ottanut häiriötä.

Aloitettiin nyt hyvin kevyesti kontakti- ja perusasentoharjoituksilla kun suurimmalle osalle koirista tuo oli ihan ensimmäinen kerta hallissa. Mistylläkin meinasi keskittyminen herpaantua ihan kokonaan siihen hallin lattian haisteluun, mutta lelulla sai taas lisää potkua, ja sen jälkeen Misty oli taas intoa täynnä treenaamassa:) Paikallaoloa myös treenattiin itsekseen aina välillä, mutta vielä ei ole kovin pitkäksi aikaa venytetty.

Pois lähdettäessä mulla oli onneksi herkut valmiina niin, että sain niillä houkuteltua Mistyn oven välikköön. Ulostulo onnistui hyvin, ja Misty jäi vielä ihan siihen oven suulle haistelemaan ovenpieliä kun päästiin ulos:) Jospa tuosta ovesta ei sitten tulisikaan meille sellaista mörköä niinkuin se on kuulostanut joillekin olevan:)