Nyt on tosiaan jo lokakuu, ja näin perinteisesti tämä mun synttäriviikonloppu menee näyttelyiden puitteissa.:D Ilmotettiin Misty nyt kuitenkin näihin "kotinäyttelyihin" kun onhan se taas lisää kokemusta. Nyt ollaan kesästä viisastuneena harjoiteltu sitä näyttelyremmissä juoksemista, ja ainakin näin itsekseen harjoitellessa on jo parempaan suuntaan menny. Saa sitten nähdä siellä... Tällä kertaa ei pitäis olla hirveen kuuma näyttelyissä kun ollaan ulkona teltassa. Nyt sitten kävi niin, että vanhempien beaglella on samaan aikaan kehä kuin meillä niin eihän se auttanut kuin isän harjoitella näyttelyhomma. Vaikka mulla ei kyllä ole epäilystäkään Rissen käytöksestä isän kanssa, koska kuitenkin isä on Risselle se selvin pomo. Onneksi ne sentään on teltassa kans niin voi toivoa, että kehät ois lähekkäin, että näkisi Rissenkin.

Kun ei muka tosiaan ole tarpeeksi tekemistä niin ilmoittauduin näyttelyiden pystytystalkoisiin tälle illalle. Se seura, jossa käydään tokoa treenaamassa, on yksi noita näyttelyitä kasaan pistävistä seuroista, niin pitäähän sitä johonkin seuran talkoohommaan osallistua. Onneksi mulla on tänään muuten vapaapäivä niin ehtii laittaa Mistyn kuntoon ennen sitä.:)

Tiistaina oli tosiaan viimeiset tokotreenit ulkona, ja kyllähän siellä meinasi jo kylmä tulla ja pimeä yllättää.:D Tällä viimeisellä kerralla kouluttaja halusi vähän nähdä lähtötasoa talven treenikautta ajatellen, ja otettiin ihan sivulletulo, ja sitten seuraamiskaavio, jossa oli käännökset oikealle ja vasemmalle, ja välissä maahnameno ja paikalla oloa. Hyppy oli sitten kaavion lopussa "palkintona", mikä toimi ainakin Mistyn kohdalla paremmin kuin hyvin.:) Lopuksi vielä ehdittiin ottaa kaksi kertaa luoksetulo, jonka otin vielä lelun kanssa. Tällä kertaa Mistyllä ei ollut keskittyminen ihan parhaasta päästä, mutta silti kouluttaja kehui varsinkin Mistyn kontaktia seuraamisessa.:) Reilun viikon päästä on sitten ensimmäinen hallikauden treenikerta niin saa Mistykin pitää edes vähän taukoa tässä välissä.

Nyt on parilla edellisellä kerralla mun vanhempien luona huomannut, että Risse tuntuu aikuistuneen ennen Mistyä. Viime kerroilla Risse väsähtää ennen Mistyä, ja Misty sitten ihmeissään pyörii ja touhuaa yksinään kun toinen vaan pötköttelee ja katselee. Paitsi olihan tuo kyllä tiedossa jo Mistyä ottaessa, että partiksesta ei virta lopu ihan heti.:D

Eilen käytiin taas Loki-poikaa moikkaamassa, ja nyt sitten annettiin Mistyn olla ihan vapaasti. Oli ihana huomata, että Mistyllä pysyi korvat taas hyvin kuulolla, vaikka oli ihan mielettömän kivaa. Aluksi Loki oli vähän ihmeissään, kun Misty pääsi perään hyppimään, mutta ei se pahemmin näyttänyt säikähtävän. Misty siellä tutkiskeli oikein urakalla asuntoa, ja varsinkin pentuportin yli hyppiminen oli ihan älyttömän kivaa.:D Niillä on tosiaan sellainen noin 20-30 cm korkea portti niin Mistyhän meni liitäen siitä yli.:) Kahvittelujen ajan Loki keräs virtaa, ja lopuksi noilla koirilla oli jo melkoiset painit päällä. Olihan se vähän hurjan näköistä kun tuota koko eroa on ihan kohtuu paljon... Mutta jotenki Misty kuitenkin ottaa vähän kevyemmin sen riehumisen pennun kanssa vaikkei sille mitään sanoiskaan. Pari kertaa piti Misty pyytää pois jos Loki ajautui johonkin nurkkaan, mutta samantien sitten jatkoivat riehumista. Lokilla oli oikein ihana tyyli kun se pienillä tassuillaan läpsi menemään.:) Hauskaa niillä tosiaan oli, ja nythän tästä on hyvä jatkaa kun Loki on saanut varmuutta Mistyn suhteen, ja toisaalta Misty tajuaa ettei voi ihan täysillä vielä riehua.