Meillä on tosiaan toimelias viikonloppu takana. Onneksi tuli uudestaan lumi maahan niin pysyi koirakin puhtaana:D Perjantaina kaveri soitti, että ne ois tulossa käymään tuossa lähellä kaupassa ja kysyi, että päästääskö tuohon meidän puistoon koiria juoksuttamaan. Meillä kun ei ollut ihmeempiä suunniteltuna niin Misty pääsi pitkästä aikaa kaverin dalmiksen kanssa juoksemaan. Mistyllä oli vauhtia enemmän kuin laki sallii niin eihän se dalmis kovin kauaa jaksanut Mistyn kanssa riehua. Misty sitten keksi kaikkea kivaa omaa tekemistä siellä ja juoksi yksinään ympäri puistoa:D Perjantai-iltana sitten tehtiin vielä partispipareita, mutta niiden tekoon tai maisteluun Misty ei päässyt osallistumaan:D

Lauantaille oli sovittu kavereitten kanssa, että mennään yhdessä metsään juoksuttamaan Mistyä ja Loki-glenniä. Misty oli taas intoa täynnä ja otti kaiken ilon irti. Olihan se hauskan näköistä, kun Loki yritti Mistyn perässä pysyä, mutta tuo ruumiinrakenne on niin erilainen, että Lokikin alkoi oikomaan ja katseleen tarkemmin mihin Misty juoksee, ettei turhaan ihan perässä yritä pysyä:) Loki on kuitenkin jo kasvanut sen verran, että Mistykin sai vapaasti juosta menemään. Loppupäivän meillä sitten olikin sellainen Mistyä muistuttava raato täällä kotona:D

Eilen sitten oli tokotreenit normaalisti. Tällä kertaa oli kontakti, paikalla istuminen, seisominen ja seuraaminen ohjelmassa. Kirsi oli itse kontaktina meille, ja Misty oli taas niin nälkänen, että tapitti mua välittämättä Kirsistä:D Paikalla istumisessa on sama homma kuin paikalla makuussa, että hallilla Misty ei millään malta jäädä paikalleen, joten tuolla aloitettiin taas hyvin lyhyestä ajasta, ettei Misty pääse varastamaan. Muutaman kerran jälkeen Mistyllä taas oikein syttyi lamppu päässä, ja sitten jäi ilman ongelmia paikalleen ja malttoi jopa pysyä vähän pitempään. Seisomista treenattiin itsekseen sillä aikaa kun Kirsi katsoi jokaisen kanssa yksitellen seuraamista. Mistyllä meinaa tuossa seisomisessa olla pientä tepastelua paikallaan, mutta käsky alkaa olemaan tiedossa ja sitä vain vahvistetaan. Vielä ei olla kuitenkaan siinä, että voisin jatkaa matkaa tuossa liikkeestä seisomisessa. Seuraamisessa sitten katsottiin käännöksiä, ja Misty lähtee mukavasti kontaktissa, mutta oikealle kääntymisessä meinaa vähän kääntyä eteen, joten vielä otetaan makupalan avustuksella. Vasemmalle kääntyminen alkaa olemaan oikein mukavalla mallilla, ja nyt saatiin kotiläksyksi taas harjoitella enemmän noita takapään pyöritys-harjoituksia, kun Mistyllä on vähän se takapää unohtunut taas. Kuulemma myös voidaan jo hyvinkin sekoittaa seuraamisen harjoituksia, koska Misty on nyt vähän tylsistynyt noihin pelkkiin kääntymisten hiomiseen.

Treeni oli kaiken kaikkiaan oikein mukava, mutta Misty ottaa aika paljon häiriötä yhdestä koirasta, joka on meidän jälkeen olevassa ryhmässä. Tämä koira nimittäin nostaa hirveän ärinä-mekkalan heti kun tulee halliin sisälle, ja ainahan siellä sitten on joku, joka vastaa siihen. Misty ei oikein tiedä miten sen pitäis siihen reagoida (vaikka oltaisiin hallin vastakkaisella sivustalla), joten Misty jumittuu katselemaan tämän haukkujan suuntaan ja alkaa päästelemään muka-haukkumista eli sellaista pientä puhinaa. Lelun avulla saan kyllä Mistyn kiinnittämään huomion takaisin treenaamiseen, mutta se loppuaika on sitten sellaista, että heti jos kuuluu yksikin haukahdus niin Misty on taas unohtanut tekemisen kokonaan. Loppuaika sitten treeneissä menee yleensä siihen, että hirveästi pitää tehdä töitä sen eteen, että Misty pystyy keskittymään.

Saa nähdä taas onko meillä ensi viikolla treenejä vai meneekö agikisat treenien päälle. Kotona ollaan treenailtu liikkeestä maahanmenoa, ja nyt ollaan päästy jo siihen, että Misty menee maahan ja minä voin jatkaa matkaa kunhan tipautan palkan Mistyn eteen. Pieni hidastus mulla ehkä vielä siinä on, mutta ei enää kokonaan pysähdystä palkkaamaan. Myös luoksetuloa ollaan treenailtu lyhyellä matkalla niin, että Misty alkaisi tulemaan oikeaan paikkaan. Mukavaksi ajanvietteeksi on alettu harjoittelemaan kuole-temppua. Oli yllättävän vaikea saada Misty tajuamaan namipalkan avulla, että mitä sen pitäis tehdä. Misty kun pomppas aina ylös tai kiemurteli jotenkin ihan ihmeellisesti niin, ettei varmasti vahingossakaan kellahtanut kyljelleen. Muutaman onnistuneen vahingon jälkeen Misty alkoi huomaamaan, että sehän voi mennä kyljelleenkin ja siitä tippui palkka. Ollaan sitä nyt vähitellen treenailtu, mutta vielä ei olla alettu edes käskysanaa liittämään kun se on kuitenkin vielä aika hakusessa koko temppu:)