Eli meillä tosiaan on nuo lumet pysyny, ja onhan se niin paljon mukavampaa kuin märkä syyskeli. Jos vaikka aloittas edellisistä treeneistä..

Sunnuntaina oli silleen erilainen treenikerta, että meidän tuli itsekseen treenata ennalta saatujen neuvojen ja ohjelman mukaan kun kouluttaja oli metsästämässä oman koiran kanssa viimeistä sertiä. Ja ilmeisesti ei ollut turha reissu;) Saatiin tosiaan ohjeet treenikertaa varten sähköpostilla, mutta oli vähän harmi huomata sitten sunnuntaina ettei monikaan meidän ryhmästä ollut sitten treeneissä. No joka tapauksessa kertailtiin Mistyn kanssa niitä 90 asteen käännöksiä, ja pikku hiljaa Mistyllä alkaa tulemaan se perusasento oikeaan paikkaan ilman apua. Paikalla oloja otettiin oman tason mukaan, ja tuolla hallilla meillä on vielä aika lyhyitä ajat kun Misty meinaa helposti varastaa sen nousun kanssa. Kontaktia myös treenattiin niin, että oltiin suht lähellä toista treenaajaa kun ne treenas omia juttuja. Ensin palkkasin siitä, että Misty haki oma-aloitteisesti kontaktia. Sitten otin myös niin, että palkkion sai pitemmästä kontaktiajasta. Sitten meillä oli myös hyppy ohjelmassa. Mistyhän tykkää hypystä kun hullu puurosta niin pikku hiljaa lähdin sitä hypyn loppua hakemaan. Huomasin ilokseni, että jos jäin vain seisomaan paikalleen kun olin antanut Mistylle hyppy-käskyn, Misty kääntyi hypyn jälkeen seisoman esteen taakse niin, että kääntyi katsomaan mua. Siitä sitten palkitsin hyvin iloisesti:) Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistuneet treenit eikä Mistyllä tullut nyt niitä ajatuskatkoksia niin kuin edellisellä viikolla:)

Perjantaina päästiin kunnolla käyttämään Mistyä metsässä, ja saatiin nyt otettua tämän talven ensimmäiset lumikuvat:) Tulin taas siihen tulokseen, että tarvis joko paljon paremman kameran tai kuvaajan tai molemmat, että sais kunnollisia kuvia.. Tuntuu, että kaikki kuvat on sellasia, että näkyy vaan puolikas koira kun se on ehtinyt vilahtaa johonkin suuntaan. Hyvällä tuurilla sai edes jokusen kuvan, joissa on koko koira:D Misty nautti aivan suunnattoman paljon kun pääsi lumeen hyppimään ja riehumaan irti:) Ja varsinkin kun on ollut niin kiireistä mun koulujuttujen ja Tipen työvuorojen kanssa, että ei ole ehtinyt niin paljon käymään missään vähän kauempana, missä Misty olisi saanut olla irti. Toivottavasti mullakin alkais pikku hiljaa helpottamaan näiden koulujuttujen kanssa niin voisi taas paremmin keskittyä Mistyyn ja treenaamiseen. Tässä on muutama kuva tosiaan perjantailta.

1073878.jpg
Mitä sitä turhaan niitä tassuja pitämään maan pinnalla:D

1073886.jpg
Vauhtia löytyi

1073880.jpg
Misty näyttää kieltä:P