Nyt on tosiaan jo joulunpyhät mennyt ja uutta vuotta odotellaan. Meillä tosiaan oli taas Valkealan reissu tuossa joulun alla, ja yllättävän hyvin meni kun minä sitä tietenkin jännitin tuon Mistyn juoksun takia. Sulo-havaneesi ei juuri normaalia enempää ollut kiinnostunut Mistyn takapäästä niin siinä mielessä meni leppoisasti. Misty oli kyllä normaalia ärhäkämpänä omasta tilastaan ymmärrettävästi, ja kyllä Misty pari kertaa sanoi Sulolle niin kovasti, että Sulo malttoi vähäksi aikaa jättää kosiskelut. Misty ei tykännyt varsinkaan siitä, että Sulo kosiskeli nuolemalla Mistyn korvia. Monta kertaa katsottiin, että missä vaiheessa Misty sanoo kunnolla kun se kunnolla nosteli huulia, mutta eihän Sulo sitä huomannut kun oli pää Mistyn korvakarvoissa niin joka kerta se meni siihen, että Sulo sitten säikähti kunnolla Mistyn sanomisesta kun se ei huomannut noita Mistyn varoittavia eleitä. Muutenkin Misty yritti viimeseen asti näyttää Sulolle kaikilla eleillä, että se ei nyt välitä hirveemmin kosiskeluista. Onneksi nuo koiruudet kuitenkin malttoivat hyvinkin levähtää niin ei Mistyn tarvinnut koko aikaa olla pakoilemassa Suloa. Mistyn ja Sulon leikitkään ei oikein mennyt kohdalleen, kun Sulo ärähti Mistylle heti kun Misty alkoi vähän leikkimään sen kanssa, ja Misty sitten jätti nuo leikkiyritykset taas muutamaan kertaan.

Joulu vietettiin mun vanhempien luona, ja taas oli Mistylläkin jännää kun Rissen kanssa pääsivät leikkimään. Mulla oli aattona aamuvuoro, jonka jälkeen sitten suunnattiin porukoille saunomaan ja syömään, ja oltiin sitten se jouluyö siellä kun mulla oli vasta nyt tapanina seuraavan kerran töitä. Oli kyllä mukavan rauhallinen joulu, ja koirat tietenkin osallistui myös lahjahommiin. Misty varsinkin oli aivan innoissaan lahjojen aukasemisesta:D Se kun tykkää yli kaiken vessapaperin hylsyjenkin repimisestä niin tuo lahjapapereitten repiminen se vasta kivaa olikin.

Joulupäivänä sitten isoveli tuli tyttökaverinsa kanssa myös syömään ja vielä siinä illemmalla sinne tuli sukulaisia kylään niin koirathan oli ihan innoissaan kun rapsuttajia riitti:) Nyt sitten Misty on enemmän keskittynyt tuohon levähtelyyn;)