Eilen oli tosiaan perinteiset tamminäyttelyt Kajaanissa, ja käytiin siellä Mistyn kanssa pyörähtämässä. Ehkä me nyt jo uskotaan kasvattajaa, että ei kannata ainakaan tässä vaiheessa rahaa tuhlata näyttelyihin:D Kehässä pyörähdettiin Hyvän arvoisesti, ja arvostelussa edelleen samaa kapeutta. Ajateltiin tosiaan nyt pitää taukoa näyttelyhommista kokonaan kun ei Mistykään ainakaan nyt näytä siitä hirveesti tykkäävän. Tämän kerran tavoite kuitenkin saavutettiin, ja Misty liikkui oikein mukavasti kehässä vaikka olihan Mistyllä taas vähän sitä, että ois pitänyt päästä tarkistamaan, että missä se Tipe on. Ja varmasti osansa tekee myös se, että Misty vaistoaa mun jännityksen. Mukava oli kuitenkin katsella siellä, ja päästiin läheltä näkemään myös Tipen haaveissa olevaa rotua kun ne oli samassa kehässä ennen partiksia. Mistyn puolisisko hienosti sai kolmannen sertin ja valioitui ollen samalla VSP:)

Perjantainahan meillä oli kunnon urakka kun piti selvitellä koko koira ja varsinkin tuo takapää... Oli vähän juoksu ja housut tehnyt tehtävänsä karvojen takuttamisen osalta. Edelleenkin Mistyllä on vielä vähän vuotoa, mutta yllättävän helposti saatiin selvitettyä kaikki syrtät. Tipe meinas, että mulla on vähän hellempi ote, joten "sain" selvitellä nuo herkät paikat. Misty ei kyllä onneks yhtään pistänyt vastaan, mutta vikisi ihmeellisesti aina välillä. Ei varmasti ollut mukavaa, mutta palkinnoksi sai taas vähän kuivattua naudan mahaa:)

Näyttelyn jälkeen mentiin sitten eilen vielä vähän sukuloimaan siinä Kajaanissa, kun serkku oli vaimon ja koirien kanssa tullut Vantaalta näyttely- ja agilityreissulle. Saatiin kyllä äkkiä säpinää enon kotiin Misty pölähti serkun kahden walesin ja yhden cockerin laumaan. Tällä kertaa cockeri oli sitä mieltä, että Misty on iso mörkö, jolle piti haukkua ja murista. Misty oli vähän kummissaan siitä, että toinen koira piti sille tuollasta ärinää vaikkei Misty ollut metriä lähempänä sitä, joten Misty kierteli sitten cockeria parhaansa mukaan. Jonkin ajan kuluttua Mistyä ilmeisesti alkoi käymään hermoon se, että cockeri tuli perässä ja rähisi, joten Misty alkoi ärhennellä takaisin. Siihen sitten tuli toinen waleseista kanssa ärisemään, joten päätettiin laittaa raja koirille ja pitää ne eri huoneissa ainakin toistaiseksi. Cockeria tosissaan pelotti Mistyn läsnäolo, koska se aloitti heti murinan, kun näki, että Misty liikkui jossakin päin asuntoa. Jonkin ajan kuluttua rähinään mukaan tullut walesi tuli lähestymään Mistyä, ja ne sai siinä sitten haisteltua toisiaan rauhassa ilman kyräilyjä. Kahvittelujen aikaan Misty tuli nukkumaan keittiöön ja pikku hiljaa muutkin koirat valuivat sinne. Siinä vaiheessa koirat ei enää toisistaan välittäneet, ja jokainen makoilivat ihmisten jaloissa omilla paikoillaan. Kun oltiin lähdössä cockeri alkoi tehdä tuttavuutta Mistyn kanssa, ja siinä ne vähän pääsivät sitten haistelemaan. Olihan meillä sitten eilen illalla väsynyt koira kun päästiin kotiin:D Automatkallakaan Misty ei nostanut päätä ennenkuin melko lähellä Oulua kun jouduttiin pysähtymään liikennevaloihin.