Kaiken kiireen keskellä on jäänyt kirjoittamatta viikon takaiset treenit ja sitte ois vielä nuo edelliset kirjottamatta... Eipä sitä enää tarkalleen muista niitä edellisiä, mutta yritän muistella

Eli ensin meidän täytyi siirrellä esteitä hallilla kun siellä oli esteet pitkin reunoja toko-kisojen jäljiltä. Koirat piti jättää seinustalle kiinni, ja varmistin, että laitan Mistyn johonkin tosi painavaan ettei vaan satu mitään:D Eipä Misty sitten edes riuhtonut siellä laidalla, mutta piti kyllä melkosta ulinasooloa päällä melkein koko ajan. Agiesteiden siirtelyssä kuului isompia ääniä, joita Misty meni sitten pakoon sen pöydän alle, missä oli kiinni. Kun menin ottamaan Mistyn irti niin kyllähän se siellä tärisi ja olisi ollut lähdössä pois, mutta helposti leikin kautta sain Mistyn rentoutumaan.

Ensimmäisenä otettiin sitten luoksepäästävyys, joka meni oikein hienosti. Misty katsahti Kirsi-Maria, mutta ei nostanut takapuolta:) Kirsi-Mari katsoi seisomisen läksyt ja seuraamisen, sekä lisäksi katsoi myös seuraamisen kaikilta eteenpäin. Itsenäisesti käytiin myös seisomista, maahanmenoa ja hyppyä. Tuolla kerralla Mistyllä oli taas niiiin hitaat maahanmenot ettei tosikaan... Seisomisessa vahvistetaan edelleen käskyä. Hypyssä oltaisiin melkein jo siinä, että siitä saisi melkein kokonaisen liikkeen jos vaan tuo seisomiskäsky saataisiin hyvin haltuun. Misty irtoaa hypylle tosi hyvin (ollaan käytetty makupalaa esteen takana palkkana), ja myös tekee hypyn jos ollaan vinosti hyppyyn nähden. Kotiläksynä oli seuraamisen askeleet sekä loppuasennon paikan vahvistaminen.