Nyt on se kauan odotettu ulkomaan matka tehty, ja selvisin hengissä:D 3.5 lähti lento Helsingistä ja 10.-11.5 välisenäyönä oltiin aamuyöstä takasin Suomessa. 2.5 ajeltiin ensin Valkealaan ja sinne jätettiin auto Tipen äidin pihalle kun juuri ja juuri mahduttiin yhdellä autolla ajamaan Helsinkiin. Melkein olisi pitänyt saada kyllä kuva siitä tavaroiden asettelusta, kun meitä oli kuitenkin 5 aikuista ja kaikkien matkatavarat yhdessä autossa. Niin ja yks golfbäki... Helsingin kentällä meillä oli hyvin aikaa ja siellä mulla alko jo jännitys kasvamaan ihan tosissaan kun lentokoneessa oon ollu joskus sillon 6-7 -vuotiaana ja tosiaan ensimmäinen ulkomaan matka. Lennot meni mennen tullen tosi hyvin ja tasaisesti niin ei jäänyt mitään kammoa siitäkään. Turkissa oli koko ajan oikein mukavat kelit eli aurinko paistoi tai sitten oli puolipilvistä, mutta ilma ei kuitenkaan ollut vielä liian kuuma, joten päivälläkin pystyi hyvin olemaan auringossa. Minä nyt en hirveesti uskaltanut ihan arskaa ottaa kun niin herkästi palan, ja pelkästään poskipäät pääsi vähän palamaan eli ei tarvinut kärsiä siitä. Tipellä ehti päänahka vähän palaa, mutta melko vähällä tosiaan selvittiin.
1554410.jpg
Tässä on tuo hotelli, missä asusteltiin. Oli kyllä niin viimesen päälle, että enää ei matkan hintakaan niin paljoa kirpassu:) Suurimmaksi osaksi siellä oli venäläisiä ja keski-aurooppalaisia, mutta myös jonku verran ruotsalaisia ja norjalaisiakin. Meitä suomalaisia oli vajaa 20, mutta sitten loppuviikosta sinne tuli lisää suomalaisia. Hotelli oli all inclusive, mikä myös pääsi yllättämään. Aamupala, lounas ja päivällinen oli buffet:na, ja ruoat oli tosi hyviä niin ei päässyt kyllä nälkä yllättämään. Tuohon viikon lomaan sisältyi myös yhtenä iltana ala carte jossain neljästä ravintolasta, ja me käytiin mereneläviä syömässä. Baaripuoli tuli myös hyvin testattua, ja sekin yllätti, että melko paljon siihen all inclusiveen sisältyi. Ainoastaan vuosikerta viinit, konjakit, viskit yms oli lisämaksullisia, mutta muuten kyllä kaikki kuului samaan pakettiin. Toisessa kerroksessa oli oikein leppoisa paikka, jossa pelailtiin korttia joka päivä ainakin vähän aikaa. Tässä on kuva tuon toisen kerroksen baarin parvekkeelta otettuna.
1554392.jpg
Hotellilla oli myäs päivittäin järjestettynä ohjelmana erilaisia pelejä, ja niistä jousiammunta tuntui mukavalta, joten sitä käytiin sitten useampana päivänä harrastamassa. Ihan unohtu sanoo, että tosiaan kun oli golf-hotelli, niin Tipen isä kävi pelaamassa viitenä päivänä ja Tipe sitten kolmena päivänä. Olin  noina kolmena päivänä mukana kävelemässä, ja olihan siellä ihan kiva katsella maisemia:)

Ei edes tiedä mitä kaikkea tuosta kirjottaisi niin siksi vähän sekava selostus. Kaikin puolin oli kyllä onnistunut matka, mutta olihan se jo vähän ikävä kotiin loppuajasta;)