Joo-o, viime viikolla oikein laitoin koouluttajalle viestiä, että kyllä me nyt sitten tällä viikolla päästään taas treeneihin kun mullaki on oikein vapaapäivä tuo tiistai. Perjantaina pomo soitti, että töissä vaan sairaslomat lisääntyi ja alkuviikon yövuoroista puuttuu tekijä, kun yövuoroihin on vaikeampi saada tekijä kuin päivävuoroihin. Eli taas mulle tuli maanantai- ja tiistaiyöt, mikä sitten tarkotti sitä, että eipä sitä taas treeneihin päästykään. Tuli mieleen, että kouluttaja kohta ajattelee meillä olevan motivaatio-ongelma... Ens viikolla on viimeiset treenit ennen kesätaukoa, ja mulla on tietty iltavuoro sillon:/ Että meni sitten tämä alkukesä ihan harakoille yhteisten treenien osalta.

Kotona ollaan paikallaoloja treenattu, ja myös ulkona niin, että saadaan sitä häiriötä mukaan. Yhtään liian nopeasti ei kärsi lähteä etenemään, mutta kun itse on tarkkana Mistyn vireystilasta niin kyllä se siitä. Sisällä olen myös tehnyt sitä, että kävelen Mistyn ympärillä Mistyn ollessa maassa, ja nyt kärsii mennä jo molemmilta puolilta Mistyä takapään kohdalle. Noutokapulan kanssa ollaan myös vähän treenailtu pitämistä.

Juoksua Misty ei tosiaan vieläkään ole aloittanut, eli hiljaa hyvä tulee:D Mitäpä sitä turhaan kiirehtimään, ja näillä näkymin nämä olisi nyt sitten Mistyn viimeiset juoksut. Ajateltiin leikkauttaa Misty kun sillä nuoo hormonitasapainon vaihtelut vaikuttaa äänihöpötyksiin ja herkkyyteen melko paljon. Lisäksi tietenkin se, että kun sitä toista koiraa suunnitellaan, ja se tulee olemaan melko varmasti uros, niin hyvähän se olisi, että Mistyn leikkauttaa nyt hyvissä ajoin, ettei enää sitten tarvitse huolehtia haavan paranemisesta ja muista sellasista.

Eilen oli kesän ensimmäinen ukkosilma täällä, ja Mistyllä meni sitten päivä läähättäessa keittiön pöydän alla. Onhan tuokin vähän helpottanut, eli nyt Misty voi jo pötkötellä kun viime kesänäkin se oli sitä, että Misty istua kyyhötti ja tärisi jyristessä. Menin nukkumaan päiväunet vähän sen jyrinän loppumisen jälkeen, ja Tipe sanoi, että Misty oli tullut melkein heti perässä sängyn alle nukkumaan. Minähän en sitä huomannu, kun viimein ja vihdoin sain ostettua korvatulpat:D Oli muuten huomattavasti rauhallisempi nukkua nuo päikkärit ennen töihin menoa:) Tänäänkin nyt tässä vähän jytisi ja tuli kunnolla vettä, joten Misty majoittui taas keittiön pöydän alle. Onneksi eilen oltiin molemmat kotona, ja tänään minä oon kotona kun on tuota jytinää, niin ei tarvinut Mistyn yksin ollessa kuunnella kesän ensimmäisiä ukkosia. Varsinkin kun nuo hormonit taas vähän heittelee muutenkin:D