Kyllä se tämä muutto vie niin paljo aikaa, että eihän sitä ehdi tätäkään päivittää vaikka nettikin saatiin melko nopeesti muuton jälkeen. Viikko tosiaan tuotiin omalla autolla laatikoita ja purettiin niitä valmiiksi kaappeihin, ja sitte sunnuntaina 25. päivä tuotiin kaikki isoimmat tavarat tänne. Misty oli sen aikaa tosiaan äidillä hoidossa ettei sen tarvinnut olla stressaamassa muuton keskellä. Nyt sitten ollaan laiteltu tavaroita paikalleen, ja kaikki alkaa olemaan kohdallaan verhoja lukuunottamatta. Mulla ottaa silmään aika pahasti tämä verhottomuus, mutta yksinkertasesti ei vielä oo ollut aikaa lähteä katseleen verhokankaita niin pitää vaan hyväksyä tämä.

Tänne ostettiin tosiaan olohuoneeseen melkein kaikki uutta:) Hylly käytiin hakemassa Ikeasta, ja sitte tv-taso ja sohvapöytä ostettiin samaa sarjaa ja nyt viimesenä tuli uusi sohva. Vitriini jäi tuohon olohuoneeseen ja sitten edellinen hylly meni makkariin. Tänne työ-/vierashuoneeseen saatiin suunnitellusti mahtumaan molempien työpöydät ja vierassänkynä toimiva runkopatjasänky. Onhan se niin ihana laittaa kaikkee kun nyt on tilaa. Eilen sain viimein ja vihdoin järjesteltyä keittiönkaapit silleen kunnolla, ja sinne jäi jopa tyhjää tilaa:D Vielä ois muutama kaappi tarkastamista vaille, mutta niihin nyt ei enää kauaa mene. Huomenna tai sunnuntaina olis tarkoitus lähteä katsomaan parvekkeelle kalusteita niin senkin sais kuntoon. Eli viimeistelyä vaille valmista alkaa olemaan:)

Mulla alko kesätyötkin jo viime lauantaina. Alunperin määräyksen piti alkaa vasta nyt maanantaina, mutta siinä tuli sairaslomitusta jo viikonlopun öille niin pomo kysyi voinko tehdä jo ne. Aloitin sitten kevyesti neljällä yövuorolla kesätyöt... Kyllähän nuo meni, mutta meni sitten vähän enemmän aikaa noista toipumiseen. Koskaan en oo vielä niin pitkään nukkunut yövuoron jälkeen kuin tuon viimeisen yön jälkeen:D Koko kesän teen tuota ilta- ja yövuoropainotteista listaa, mutta kyllähän tuo menee. Huomaa kyllä, että oli suht kiva mennä tuonne taas lomittamaan kun suurin osa henkilökunnasta on tuttua viime kesältä ja näistä sairaslomituksista, mitä oon tehny vuoden aikana.

Vähän harmittaa, että on nyt tänä viikonloppuna iltavuorot kun on nuo tokon sm:t täällä, mutta eipä sitä aina pääse joka paikkaan. Ehkä huomenna mennään katseleen aamupäivästä vähäksi aikaa ja tänäänhän meen sinne laitteleen kehiä kasaan, että edes vähän saa talkoiltua.