Olipahan kyllä rauhallinen juhannus, mutta eipä sitä olis paljon mitään jaksanutkaan tehdä. Misty tykkäs toki kun Tipellä oli useampi vapaapäivä eikä tarvinut olla yksin, mutta sitten ilmat ei suosinu Mistyä ollenkaan. Joka päivä ukosti ainakin kerran ja vettä sateli aina välistä niin Mistyllä meni sitten aika tuolla sängyn alla höpöttäessä. Juhannusaattona vielä huomattiin, että Misty oli alottanut tiputtelun eli ei ihmekään, että niin herkällä oli noiden ukkosäänten kanssa.

Nyt sitten viedään Mistyn viimeistä juoksua näillä näkymin. Suunnitelmissa olis leikkauttaa Misty tämän juoksun jälkeen eli leikkauksen ajankohta menee varmaan tuonne elo-syyskuun vaihteeseen kun juoksun lopusta on pitänyt kulua ainakin kuukausi ennen leikkausta. Mulla sopivasti ehtii loppua kesätyötkin ennen sitä:D

Viimeset treenit ennen kesätaukoa nyt sitten kans jää välistä, mutta heinäkuun lopussa jatkuu niin sitten taas uudella innolla. Pitää nyt yrittää saada enemmän treenattua Mistyn kanssa vapailla, ettei ihan kaikki jäis unholaan. Toki pitää nyt ottaa huomioon vielä enemmän neidin mieliala kun se menee ihan tuulen mukaan:D Vähän alkaa olla jo kiirus töihin niin eipä sitten sen enempää taas tällä kertaa:)