Eli jäi tämän viikon treenitkin väliin kun mulla oli taas yövuorot meneillään. Ens viikolla olis ihan vapaapäivä tuo tiistai, mutta edelleen ollaan vähän sillä varauksella, että alottaako Misty vuotamisen. Eilen illalla nukkumaan mennessä piti taas niin huolellisesti putsailla. Liikkeestä maahanmeno oli pääasiana tämän viikon treeneissä, ja sitä ollaan nyt sitten kotona itsekseen treenailtu ja tänään ajattelin päivälenkin yhteydessä mennä jollekin nurtsille treenaamaan. Eilinen meni taas ihan hukkaan siinä mielessä kun päivä meni yövuoroista toipumiseen.

Viikonloppuna aattelin, että otan projektiksi Mistyn harjaamisen ennen iltavuoroja. Kasvattaja pyysi Mistystä tuoretta poseerauskuvaa niin ajateltiin, että saa samalla sitten Mistyn kuvattua kunhan harjaa sen läpi. Vaikka edellisestä harjauksesta oli mennyt varmaan pari viikkoa niin ei tuo tyttö edes ollut takussa. Toki karvat oli sotkussa niinkuin ne aina on,  mutta kunnon takkuja ei ollut muualla  kuin takapäässä hännän alla. Sunnuntaina sitten otettiin poseerauskuvia tuossa viereisellä nurtsilla, ja kyllä niistä jokunen jopa onnistuikin:D Tässä on ehkä onnistunein otos, eli Misty on tässä nyt 2v5kk.
1638179.jpg

Työpaikan vartijat just ajoivat tuosta ohi, kun oltiin ottamassa kuvia. Töihin päästyä kysyin sitte niiltä, että katsoivatko, että mitä hullua oikein touhutaan niin meinasivat vaan, että kyllähän ne huomas, että taisivat päästä valokuviin taustalle. Jouduin tuottamaan pettymyksen niille, että eivät kyllä päässeet yhteenkään kuvaan:D Toinen sitte totes vielä, että on kyllä komee koira:)