Kylläpä se tämä kesäkin menee taas nopeesti... Tuntuu, että vasta kesätyöt alkoi ja nyt on jo heinäkuu hyvinki alkanut. Eipä sitä paljon muuta ole ehtinyt tekemään kuin käymään töissä, nukkumaan ja välissä asuntoa laittanut. Nyt on jo niin hyvällä mallilla, että enää matot puuttuu ja parvekkeelta kalusteet eli hyvinkin kodilta näyttää:) Ostettiin uudet verhot olohuoneeseen, ruokailutilaan ja makkariin, ja sitte vielä makkariin uus päiväpeittokangas. Mulla on sitten riittänyt ompelutouhua kun ne kaikki olen ommellut valmiiksi, mutta sainpahan tehtyä kaikki. Meillä oli noita koristetyynyjä enemmänkin sängyn päällä, ja niissä kaikissa erilaiset päälliset, niin ompelin nyt kolmeen tyynyyn samanlaiset päälliset makkarin sängylle ja sitten kahteen tyynyyn vanhoista verhoista päälliset tähän työhuoneen sängylle.

Töissä nyt on ollut vähän kiirettä ja säpinää enemmänkin kun sieltä on vakkarit saikulla tai lomalla. Jokunen ylimääränen työvuorokin on pitänyt tehdä, mutta eipä meillä onneksi saa edes tehdä ylitöitä juurikaan niin ei ole tarvinut huolehtia, että väsyis ihan kokonaan. Yövuorojahan on mulla riittäny ihan kohtuullisesti, ja niitä riittää myös loppukesälle. Nyt oon huomannut, että toinen yö on aina kaikista vaikein mulle. Ensimmäinen menee melko helposti ja sitten kolmas taas menee ihan kivasti, mutta se keskimmäinen on tosi vaikea. Pitää vähän nyt yrittää kiinnittää huomiota syömisiin ja kaikkeen sinä yönä. Se huono homma noissa yövuoroissa on, että meillä on aika vähän sellasta perustekemistä yövuoroissa, ja sitten jos on hiljanen yö eikä hirveästi kaikkia sotkijoita liikenteessä niin se yö on tosi pitkä. Ja kun yöt on vielä 10h:n vuoroja eli pitempiä kun päivävuorot...

Viime viikolla vihdoin ja viimein näin serkun ja sen miehen tytön ensimmäisen kerran. Ne oli täällä pohjosemmassa kesälomareissulla ja kävivät mutkan myös täällä päiväseltään. Oli kyllä iloinen ja aurinkoinen tyttö:) Ella on nyt 8kk ja hirmusesti sillä oli jo asiaa. Niinhän nuo sanoivat, että koko ajan pitäis olla jotain aktiviteettia tai sitten neiti pitkästyy:D Mistyä Ella katseli ihmeissään ja melkein yhtä ihmeissään Misty kuunteli Ellaa:) Ei annettu Mistyn mennä ihan Ellan iholle, ettei vaan Ella pelästy, mutta kun Ella oli lattialla Misty pääsi jo vähän nuuhkasemaan Ellaa lähempää. Ella vaan katseli silmät isoina ihmeissään kun varmasti Misty on tosi iso sen kokoisesta lapsesta, mutta ei Ella kuitenkaan säikähtänyt eikä alkanut itkemään:)

Ei ois enää kuin 7 viikkoa töitä ja sitten ehkä vähän lomaa, että pääsee mökille:D