On taas ollut muka niin kiirettä, ettei ole ehtinyt tänne päivitellä tapahtumia. Paitsi meillä tämä kesä nyt on mennyt samaa tahtia niin eipä sitä paljon ole ehtinyt tapahtumaan. Mistyn juoksu loppui jotain reilu viikko sitten, joten nyt taas voi noita poikakavereitakin huoletta nähdä. Pikku hiljaa pitäis soitella eläinlääkäriin, että millaset jonot niillä on leikkauksiin, että millon pitää sitten aika siihen varata. Nyt on onneksi myös tuo vierassängyllä touhuaminen vähentynyt eli Misty ei tee sitä joka kerta kun jää yksin kotiin. Mietin vaan tässä, että voiko se olla myös joku pieni eroahdistuksen oire kun melkein koko ajan joko minä tai Tipe ollaan töissä...

Viikko sitten viikonloppuna oli ensimmäisen kerran näin kesällä järjestettynä Oulun näyttelyt. Lauantaina oli kansainvälinen ja sunnuntaina kaikkien rotujen eli molempina päivinä oli mahdollisuus nähdä kaikki rodut. Launtaina pääsin kolmannesta  yövuorosta ja sitten parin tunnin yöunien jälkeen lähdin katseleen koiruuksia. Oli kyllä olosuhteet jotain ihan järkyttävää kun paikka oli kuin suopelto... No kuitenkin näki tuttuja sekä tietty koiria, mutta ei kyllä käynyt yhtään kateeksi niitä, jotka olivat laittaneet koirat oikein viimeisen päälle ja sitten joutuivat juoksemaan siinä mutavellissä. Kävin myös pyörähtämässä katsomaan bouvierit, joita oli vain kaksi junnunarttua ilmoitettu. Oulun seudun bouvierihmiset olivat sopineet koirapuistotapaamisen sitten lauantai-iltapäivälle, joten mentiin sitten Tipen kanssa siellä käymään kun Tipe pääsi töistä. Siellä oli jopa 5 bouvieria, joten oli oikein mukava päästä näkemään edes vähän useampi yhtä aikaa kun eipä noihin ole kovin moneen ehtinyt tutustua:) Tällä viikolla nyt sitten mennään tutustumaan mahdollisesti tulevan pennun isukkiin;)

Viime viikolla Misty pääsi pitkästä aikaa näkemään myös Bisse-kaveria kun sovittiin metsätreffit kaverin kanssa. Koirat paineli menemään oikein kunnolla pitkin metsäpolkua reilun tunnin, joten oli kohtuullisen väsynyt neiti kun päästiin kotiin:D Olihan Bisse tietty kiinnostunut myös tuosta Mistyn takapäästä, mutta neiti piti puolensa ja sanoi painavan sanan kun alkoi poitsun lähentelyt käymään ahdistaviksi.

Nyt oon myös aktivoitunut taas vähän enemmän tokon suhteen ja ollaan otettu lyhyitä koulutushetkiä päivittäin. Paikallaoloja pitäis alkaa treenaamaan enemmän muuallakin kuin kotona, kun se maltti on edelleen hakusessa... Kotona kyllä Misty pysyy paikallaan ilman hötkyilyjä ja mun kestää kiertää Mistyn ympäri ilman, että Misty pomppaa ylös, mutta tosiaan häiriötreeniä tarvitaan enemmän. Viikon päästä alkaa jo taas treenitkin:) Tällä hetkellä näyttäs, että lukuunottamatta toista kertaa menee työvuorotkin silleen sopivasti, että päästään treeneihin:)