Tänään tuli nyt sitten kaksi viikkoa Mistyn leikkauksesta, ja kaikki on mennyt oikein mukavasti. Misty on parantunut kovaa vauhtia, ja nyt tosiaan on alkanut olla sellainen seinille kiipeilevä partis meillä:D Virtaa on oikein kasautunut, joten tekemistä ollaan sitten yritetty kehitellä. Onneksi nyt saa jo antaa sen riekkua edes jonkun verran, ja tietenkin lenkitkin ollaan pidennetty jo ihan normaaliin. Tai no paremminkin vähän pidennetty lenkkejä kun ei ole irti saanut antaa riehua. Kauluria ei olla enää pidetty silloin kun itse ollaan kotona, eikä Misty niin hirveästi ole ollut kiinnostunutkaan haavasta, mutta öiksi ja yksinoloajoiksi ollaan kauluri vielä laitettu varmuuden vuoksi. Haavassa on vielä vähän rupea kiinni, joten ei olla riskiä otettu, että Misty pääsisi itse niitä repimään. Otin tänään taas kuviakin tuosta haavasta, eli tässä alla on tänään otettu kuva.
1916644.jpg
Tuosta näkyy selvästi, että haava on mennyt tosi nätisti kiinni eikä siihen juuri mitään jälkeä jää:)

Ulkona Misty ei ole välittänyt juuri mistään äänistä kun se on vaan niin kivaa kun saa olla ulkona eikä tarvi pitää inhottavaa kauluria:D Viime päivinä on sitten tullut vähän sellasta turhautunutta komentelua ja ympärillä hyppimistä jos vähänkään poiketaan pyörätieltä nurmialueiden puolelle. Eipä se kuitenkaan kauaa jaksa sitä tehdä kun jää ihan ilman huomiota:) Tänään tuli lenkillä partiskaveri Summanen vastaan, ja siinä vaiheessa meidän neiti ei enää meinannut karvoissaan pysyä:D Se pyöri ja hääräs ja hyppi ja teki vaikka mitä kun oli vaan yksinkertasesti niin kivaa. Pitää tosiaan tässä mennä ihan kyläilemään Sumpin luona kun taas uskaltaa antaa irti leikkiä noiden.

Tokoa ollaan myös treenattu. Kapulan pitotreenit jatkuu edelleen samaan tyyliin, eli pyritään pidentämään aikaa, jonka Misty pitää kapulaa. Hirveästi joutuu miettimään omaa ääntä ja liikkeitä kun omalla olemuksella yrittää rauhoittaa tilannetta eli, että Misty ei ole heti sylkäisemässä kapulaa suusta pois. Muutamia kertoja oon myös käyttänyt omaa äänimerkkiä, jos Misty on pudottanut kapulan ennen aikojaan. Seuraamisen loppuasentoa ollaan myös hiottu ulkona. Kontakti pysyy jo melko pitkiä pätkiä, mutta tietenkin siihen tarvisi aina jonkun kaverin katsomaan, että herpaantuuko se kontakti välillä. Misty nimittäin väistää kyllä vähän, jos katson siihen päin seuratessa tai sivulla ollessaan. Loppuasennossa vielä tarvitaan vähän käsiapua, koska Misty meinaa jäädä vähän taakse (ilmeisesti aina jotenkin vähän katsoo sitä koiraa vaikkei pitäisi...), mutta hyvin on Mistyllä selvänä mitä pitää tehdä kun pysähdytään eikä mitään käskyä kuulu. Käännöksiä ollaan myös vähän hiottu, mutta tarvisi jonkun kokeneemman katsomaan, että miltä se todella näyttää:D Liikkeestä maahanmeno alkaa olla hyvällä mallilla, eli Misty tippuu maahan, mutta välillä meinaa kääntyä mun eteen maahan, eli pitäisi oikaista sitä maahanmenoa. Tässä on ollut todella hyvä apu tuo naksutin, eli voi hyvin jatkaa matkaa ilman sitä pientä palkkaushidastusta. Liikkeestä seisominen puolestaan ei ole paljoa edennyt, koska ei ole voinut treenata lelun kanssa niin se on vähän tepasteluksi mennyt. Paikallaoloa ollaan treenattu, ja kyllähän se kotona pysyy, mutta häiriön kans on ihan eri asia. Ulkona ei ole viitsinyt pahemmin tuota nyt treenata haavan takia, mutta onneksi nyt on ollut vähän kuivempaa niin ollaan muutamia treenejä saatu tuotakin aikaiseksi. Luoksetuloakaan ei ole voitu treenata kun ei ole saanut irti juosta, mutta paikallaanoloja istuen ollaan treenattu jonkun verran eli ei ihan olla unohdettu sitäkään;) Onneksi ens viikolla päästään treeneihin:D Eihän noita enää ole kuin kahdet ulkona...

Talvelle kuulemma on ryhmäpaikka, mutta vielä ei ole tietoa milloin ja kenen ryhmässä. Viikonloppuna olin meidän koirakerhon järjestämissä agi-kisoissa talkoilemassa niin siellä meidän kouluttaja sanoi, ettei tarvi stressata kun jäi nämä kaksi viikkoa taas välistä kun onhan meillä koko talvi aikaa;) Kuulemma meillä vaan ryhmä on nyt hajonnut ihan kokonaan aikataulujen sovittamisten takia niin jännällä odottaa, että millainen ryhmä nyt sitten tulee olemaan ja kuka tosiaan on kouluttajana. Agilityn suhteen tein päätöksen, että maksetaan nyt sitten enemmän kun ei kerran muut ei alkeisryhmiä järjestä.. Eli tosiaan yksityisellä päästiin agilityn alkeisryhmään ja siellä harjoitukset alkaa 29.10 ja niitä on 6 kertaa. Katsotaan sitten jatkoa, että mitä tehdään. Tutuilla ei ole kokemusta tästä kouluttajasta, mutta pitäähän sitä kokeilla:) Innolla odotetaan kyllä tuotakin, ja kerranhan se hinta vaan kirpasee;)

Edittiä... Toko-ryhmät oli nyt tullut nettiin ja meillä treenit tulee olemaan sunnuntaisin samaan aikaan kuin viime talvenakin. Kouluttajia on nyt kaksi, joista toinen on edellinen kouluttaja. Ryhmä tosiaan oli näköjään hajonnut, ja meitä oli nyt kolme tästä tämän hetkisestä ryhmästä samassa talven ryhmässä.