Jos nyt ihan erikseen kirjottais noista muista kuin treenijutuista. Viikko sitten lauantaina sovittiin isoveljen ja hänen avovaimonsa kanssa, että tehdään ohitustreenejä heidän pennulleen. Tyyne täyttää kohta jo 6kk, joten kooltaan on jo hyvinkin Mistyn ylittänyt:D Mistylle tuo oli ihan yhtä hyvää treeniä, koska sairasloman aikana sitä virtaa kerääntyi, ja ohitukset meni vähän vaihtelevasti. Ensin vähän treenailtiin tokojuttuja tuossa nurtsilla, mutta pidettiin etäisyyttä niin, että molemmat koirat pystyi keskittymään paremmin omaan tekemiseen. Sitten lähdettiin pyörätielle käveleskeleen. Ensin tehtiin niin, että kävelin Mistyn kanssa jonkun matkaa heidän edellä, ja tämän jälkeen otettiin ohituksia. Oikein mukavasti meni nuo treenit lukuunottamatta tietenkin ensimmäisiä yrityksiä:D Treenauksen jälkeen annettiin koirien riekkua keskenään sitten siinä vähän sivummalla. Ensin Tyyne vähän ihmetteli Mistyn innokkuutta, mutta lähti kuitenkin leikkiin mukaan, ja siinä sitten painivat ja leikkivät:) Tyynelläkin rohkeus riittää jo paremmin Mistyn kanssa leikkimistä, niin yritetään nyt vähän useammin nähdä ja antaa noiden leikkiä.

 

Viime viikolla mulla oli pari iltavuoroa, ja toisena päivänä Tipellä oli myös koko päivä töitä. Kävin sitten Mistyn kanssa ennen töihin lähtöä Haukkiksella, että Misty sai vähän enemmän virikettä ennen kuin piti jäädä illaksi yksin. Tarkoituksena mulla oli ensin käydä Mistyn kanssa siellä takametsässä käveleskeleen niin, että Misty saa irti pyyhkiä menemään, ja sitten treenailla tokojuttuja kentällä. Lähdettiin menemään sinne kenttien taakse, missä on sitten pk-kenttä. Misty oli mulla irti ja se siinä haisteli ja juoksenteli menemään. Huomasin sitten, että pk-kentällä näkyi joku ihminen seisoskelevan, ja tässä vaiheessa Misty oli täysiä juoksemassa sinne päin. Huusin Mistyä takaisin ja lähdin poispäin menemään samalla. Mistyllä oli vauhtia sen verran, että se kävi siellä kentällä tekemässä vauhtimutkan ja tuli sitten mun luokse hirveellä vauhdilla. Siitä Misty sai ruhtinaallisesti kehuja ja namia samalla kun laitoin Mistyn hihnaan. Sitten sieltä kentältä tulikin meidän luokse koira, joka vähän hiippaillen oli tulossa lähemmäs, mutta onneksi myös kuunteli omistajaansa, joka huuteli sitä kentällä, ja lähti sitten sinne juoksemaan. Lähdettiin Mistyn kanssa menemään takasin toko-kenttää kohti, jossa treenattiin hyppyä ja liikkeestä seisomista lelun avulla. Aika paljon myös leikittiin pallolla niin Misty sai siinäkin purkaa energiaa ihan kunnolla.:)

 

Nyt lauantaina käytiin taas Tyyneä katsomassa, mutta tällä kertaa oltiin ihan sisällä. Tyyneä edelleenkin aluksi epäilyttää Mistyn äkkinäiset liikkeet, mutta pienen alkulämmittelyn jälkeen noilla oli jo kunnon painileikit päällä:D Hyvin Tyyne myös uskoi siinä vaiheessa, kun Misty sanoi, että nyt loppuu, mutta Tyynellä oli sitten samaa komennusta nähtävissä kuin Rissellä, eli siinä vaiheessa sitten piti alkaa haukkumaan ja komentamaan vähän takaisin (turvallisen parin metrin matkan päästä:D).  Misty oli oikein mukavasti kuulolla. Keskiviikkona nyt sitten ollaan näillä näkymin menossa yhdessä metsälenkille:)