Nyt tosiaan mennään jo syyskuun puolella eli ihan syksyä jo eletään. Siltä on kyllä tuntunutkin pari päivää kun tuulee ja on jo melkosen kylmää.

Loma meni huristen ohi, mutta on ainakin melko tehokkaasti väsytetty koiraneiti meillä ollut:D Mökillä ei tehty juuri mitään ihmeempää. Tuli oikein kunnolla levättyä ja nukuttua univelkoja pois:) Misty sitten kyllä tuntui puolestaan tekevän meidänkin edestä. Se kun osallistui kaikkeen, eli käytännössä juoksi innoissaan ympäri mökin pihaa kun lämmitettiin saunaa yms. Lenkit Misty sai juosta irti metsässä lukuunottamatta iltapissatuksia. Oli meinaan melko pimeetä, kun siellähän ei katuvaloista oo tietoakaan, joten helpotti kummasti tietää, että tekikö se asioitaan kun ei päässyt hihnan mittaa pidemmälle.

Yhden kerran käytiin keskellä viikkoa Kuusamossa kylällä kaupassa sekä katsomassa minun mummoa vanhainkodilla ja ukkia vuodeosastolla. Molemmat paikat ovat sellaisia, että niissä voi olla koira mukana, joten ei tarvinnut Mistyä autoon jättää kuin kaupassa käynnin ajaksi, ja toisaalta näissä erilaisissa paikoissa käyminen opettaa Mistylle kärsivällisyyttä. Siellä kun ei ihan kaikkiin pääse tutustumaan eikä voi hötkyillä:D Vanhainkodilla eräs pappa jo kysyi hoitajalta, että paljollakohan tuo koira lähtisi kun kävelivät siitä ohi ruokasaliin:) Mummo kiinnittää aika vähän huomiota koiraan, mutta ukki sitten puolestaan halusi myös vähän Mistyä tervehtiä, joten annettiin Mistyn hypätä sängyn laitaa vasten niin, että ukki ylettyi Mistyä rapsuttamaan.

Yhtenä päivänä käytiin kiipeämässä Iivaaran päälle niinkuin viime vuonnakin tehtiin. Tällä kertaa mentiin sellaisella tahdilla sinne päälle, että varsinkin kun näin kesän jäljiltä on kunto taas sitä luokkaa mitä on, niin kyllä meinas tuntua että henki salpautuu. Meidän edellä nimittäin lähti kaksi vanhempaa pariskuntaa, ja ajateltiin, että otetaan ne kiinni ja mennään ohi niin voidaan Misty päästää sitten vapaasti kiipeämään. Joo, ne lähti sen alkumatkan kans ihan kohtuu vauhdilla, ja tietenkin meidän piti päästä ihan hyvästi niitä edelle ennenkuin viitittiin päästä Misty irti. Selvittiin kuitenkin päälle asti, ja siellä oli myös eräs vanhempi pariskunta katselemassa maisemia, niin pidettiin sitten Misty hihnassa. Eväiden syönnin jälkeen piti tietty valokuvia näpsiä, minkä jälkeen lähdettiin laskeutumaan takas autolle. Alaspäin tullessa Misty sai sitten koko ajan olla vapaana, ja sehän hyppeli omia reittejä alas:)

Toiseksi viimeisenä päivänä käytiin vähän soutelemassa siinä rannassa. Misty ei ole moksiskaan veneessä olosta, mutta haasteellista siitä tekee se, että Mistyn mielestä airot on jotain isoja keppejä, joiden perään pitäis päästä... Eli pitää hyvin toisen pitää Mistyä kiinni toisen soutaessa:D Tai kun oli joku risu mukana veneessä niin Misty vaan sitä jyrsi eikä sitä liikuttanut, että oliko veneessä vai maan pinnalla.

Vähän tietty treenattiin noita tokojuttujakin, ja Tipe jatkoi esineen ilmaisun treenaamista. Huomennahan meillä on taas treenit, mutta saa nähdä sitten miten käy ens viikon treenien kanssa, että uskaltaako sinne lähteä vai onko siitä leikkauksesta kulunut liian vähän aikaa. Nyt on alkanut vähän jännittään tuo Mistyn leikkaus kun se on jo tällä viikolla...

Vielä tuota kuvakavalkaadia lomalta:)

Ensinnäkin Misty piti tarkasti vahtia jos jompi kumpi meistä meni ulos. Tuohon sohvalle Misty sai luvan jo viime vuonna mennä kun siitä näkee niin sopivasti terassille:D
1867092.jpg

Siinä istuttiin hyvin terhakkaasti ja tarkkaavaisena myös kun Tipe grillaili
1867138.jpg

Ja välillä sitten väsykin yllätti, mutta kauaa tuossa ei levähdelty
1867108.jpg

Metsässä piti aina välillä jäädä katsomaan, että mihin me jäätiin
1867098.jpg

Ja piti vähän poseeratakin
1867103.jpg

Iivaaran reissulla tuli taas hyviä yrityksiä hienoista kuvista. Tässä ollaan jo melko lähellä lakea.
1867110.jpg

Katsellaan maisemia. Harmi kun ei tällä kertaa ollut kirkas ilma.
1867129.jpg

Sitten poseerauskuva Tipen kanssa
1867134.jpg

Ja Misty yksinään poseeraa
1867135.jpg

Frisbeetä myös käytiin heittelemässä. Mistyllä vauhtia riittää...
1867148.jpg

Ja välillä mentiin melkein lentäen
1867144.jpg

Mistyllä oli ihan kivaa veneessäkin vaikkei sitten airojen perään päässytkään:D
1867154.jpg