Treenit meni oikeestaan ihan kivasti nytkin ja vähän toki harmittaa, että tuli nyt vähän taukoa tähän treenaamiseen. Tunnin aiheena  oli nouto, ja se katottiin taas yksitellen läpi. Alussa oli paikallaolo eikä Misty taas meinannut jäädä paikalleen. Ilman suurempaa häiriötä Misty paikallaolo on jo hyvällä mallilla, mutta häiriön alla joudutaan tekemään vielä paljon työtä.

Luoksepäästävyys tehtiin pienemmässä ryhmässä niin, että jokainen kävi kaikki koirat kerran läpi. Tässä tuli oikein mukava yllätys eli kun laitoin Mistyn puuhun kiinni odottamaan, että käyn kiertämässä muut koirat, Misty ei päästänyt pihaustakaan:) Ehkä tuossakin alkaa edistystä tulla. Sitten odotellessa itsekseen treenattiin hyppyä, maahanmenoja ja liikkeestä seisomista. Tietty myös leikkihetkiä pidettiin.

Noutohan meillä on silleen, että Misty on innoissaan kapulasta, mutta kun sitä pitäisi treenata rauhakseen niin sillon Mistyllä menee mielenkiinto kapulaan. Saatiin myös neuvoksi treenata sitä rauhallisuutta ja pyrkiä pidentämään aikaa, jonka Misty pitää kapulaa. Ja myös pitää nämä treenihetket lyhyinä, eli vain muutamia toistoja kerrallaan.