Nyt kyllä hävettää kun ei ole tullut kirjoiteltua kuulumisia vaikka tuntuu, että Mistyn kanssa ollaan touhuttu vaikka ja mitä. Eikä nyt sitten enää muista että mitä ja milloin:/ Ensinnäkin Tyyneä ollaan nyt nähty jo useamman kerran. Edellisen remmitreenin jälkeen tehtiin yksi remmitreenilenkki ja sitten lopuksi saivat koirat irti riekkua. Tyyneä vähän vielä epäilyttää Mistyn raju leikkityyli, mutta huomattavasti on Tyyne saanut varmuutta Mistyn kanssa eikä ihan heti pelästy Mistyn syöksyjä:D Kaksi kertaa ollaan sitten nyt oltu niin, että kaikki kolme (Misty, Risse ja Tyyne) on ollut samassa paikassa kun ensin kahviteltiin porukalla mun synttäreitä meillä, ja sitten oltiin meidän vanhemmilla syömässä. Oikein mukavasti noilla menee keskenään, ja Misty sitten pitää kuria, että jos alkaa menemään ihan höpöksi. Risse ja Tyyne molemmat uskoo kun Misty tulee sanomaan painavan sanansa ja vielä tehostuksena menee seisomaan niiden väliin. Nyt kun oltiin äidillä ja isällä syömässä, säännösteltiin vähän tuota Mistyn sanomista, ja mukavasti Misty kuunteli kun sanottiin, että antaa nyt Rissen ja Tyynen kähistä.

Sitten tässä yksi lauantai käytiin metsäreissu Bisse-dalmiksen kanssa. Misty oli aivan innoissaan, ja Bissekin oli ihan leikkituulella. Bissen omistaja sanoikin, että kiva kun Bisse oli tuolla tuulella kun toisinaan on vähän silleen, ettei vois vähempää kiinnostaa:D

Nyt ei sitten tule muuta mieleen näistä riekkumisista.. Tällä viikolla on taas lisää suunnitelmia niin jos niistä tulis kertomaan ihan ajallaan eikä unohtuis kaikki jutut.