Eilen alkoi tosiaan talvikausi tokon osalta kun oli ensimmäiset hallitreenit. Viimeisellä ulkotreenikerralla meillä oli pieni loppukisa omalla treeniryhmällä. Siihen kuului seuraaminen, jossa käännökset oikealle ja vasemmalle, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Seuraaminen meni Mistyllä oikein hyvin. Viimeisellä suoralla pätkällä Misty teki jonkun mutkan, mutta kontakti pysyi kuitenkin, joten siitä ei pisteitä otettu pois kun leikkimielisesti kisattiin:D Loppuasentokin oli tosi hyvä noin pitkän seuraamisen päätteeksi, mistä Misty sitten saikin tosi isot kehut. Liikkeestä maahanmenossa Misty yllätti eli meni tosiaan maahan ensimmäisestä käskystä (maahanmenossa ollut taas vähän ongelmaa viime aikoina) ja pysyi siellä vaikka itse jatkoin matkaa sen pari metriä. Ei tehty kuitenkaan liian vaikeasti vaikka liikkuroituna tehtiin kaikki liikkeet. Luoksetulossa Misty sitten oli taas sitä mieltä, että en varmasti jää, joten jouduin pari kertaa Mistyn palauttamaan ja sitten otettiin lyhyemmällä matkalla onnistunut luoksetulo. K-M sanoi, että ajatteli jo, että Misty ottaa täydet pisteet tällä arvostelulla, mutta Misty päätti muistuttaa, että on eläin, joka voi yllättää:D Mukava päätös kuitenkin ulkokaudelle:)

Eilen sitten ajeltiin kohti Virpiniemen hallia. Misty oli saanut purkaa ylimääräiset energiat kun oltiin vanhemmilla syömässä, ja siellä tosiaan riekkuivat Rissen ja Tyynen kanssa. Misty oli kuitenkin aivan innoissaan kun huomasi mihin pääsi:) Hirveällä tohinalla oli sisälle halliin haluamassa, ja hyvin muisti, että miten siinä oviaukossa käyttäydytään. Viime talvena treenattiin sillä puolella hallia, missä ei ollut se tuuletin-systeemi, joka pitää hallin ylhäällä. Tänä talvena treenataan sitten juuri sillä puolella, ja päätin, että nyt alusta asti sitten meidän tulee pystyä olemaan myös sen tuulettimen lähellä. Aluksi Misty vähän katseli töhötintä sen näköisenä ettei hirveästi siitä tykkää, mutta ei sen ihmeemmin reagoinut. Treenin aluksi otettiin luoksepäästävyys niin, että oltiin tuulettimen puoleisella reunalla, ja mentiin Mistyn kanssa melkein tuulettimen kohdalle. Muutamia kertoja Misty käänsi päätä taaksepäin katsoakseen töhötintä, mutta ei ottanut siitä sen suurempaa häiriötä. Hyvillä mielin voidaan aloittaa hallikausi tuon puolesta:)

Muuten nyt ensimmäisellä kerralla otettiin lähinnä halliin totuttamistreeni sekä tutustumistreeni kun aika paljon uusia pareja on ryhmässä. Meidän toinen kouluttaja ei päässyt tuolle kerralle, joten tunti meni äkkiä siinä kun K-M katsoi kaikilta perusasennot. Kontaktitreenejä tehtiin pareittain ja pienemmissä ryhmissä, sekä lopuksi otettiin kontaktitreeni ympyrässä koko porukalla. Kyllä huomasi Mistystäkin, että otti selvästi enemmän häiriötä näistä uusista koirakoista kuin vanhoista treenikavereista. Illalla meillä olikin sitten jo aika väsynyt neiti kun kotiin päästiin:D