On se kiireistä tämä elämä kahden koiran kans kun ei ehdi kuulumisia kirjottelemaan... Nemo on tosiaan kotiutunut oikein hyvin ja Mistyn kanssa leikkivät jo hyvinkin paljon. Misty on hyväksynyt Nemon paremmin kuin hyvin, ja nykyään voivat jo ihan lähekkäin nukkua. Hymy Edelleenkin Misty pörähtelee jos Nemo yrittää karvoissa roikkua tai tulla ottamaan Mistyn suusta luuta tai lelua, mutta tuollasista Misty nyt saakin sanoa. Misty on oikein alkanut hakemaan Nemoa leikkimään jos on mennyt vähän aikaa etteivät ole keskenään riehuneet. Ulkona irti ollessa Nemo vielä vähän varoo Mistyä kun sitä vauhtia on Mistyllä niin paljon, mutta koko ajan rohkeemmin Nemo menee perässä.

Muutamia koirakavereitakin ollaan käyty jo katsomassa koko porukalla. Ensimmäisenä käytiin katsomassa Risseä, jolla oli just juoksu lopuillaan. Nehän Nemon kanssa leikkivät alkuihmetyksen jälkeen, mutta sitten ilmeisesti Risse oli sitä mieltä, että Nemolla oli toinenkin tarkoitus tulla vierailulle, joten Risse alkoi ihan tosissaan Nemolla tarjoamaan takapäätä. Nemohan oli ihmeissään, että mitä se sellanen leikki oli, ja vähän ajan päästä Nemo väsähti ihan kokonaan ja alkoi nukkumaan. Myös toisessa vierailupaikassa Nemolla iski väsy. Nauru Käytiin katsomassa glenni-Lokia, ja siellä koirat saivat yhdessä pihalla pemuta. Aluksi Nemo oli taas hyvin varovainen, mutta nopsasti lähti leikkiin mukaan kun Misty ja Loki alkoivat riehumaan. Lokin omistajat kävi katsomassa Nemoa meillä silloin kun Nemo oli ollut sen viikon kotona, ja nyt meinasivat, että oli poitsu ihan huimasti reipastunut.Hymy Kahvittelun ajaksi jätettiin Misty ja Loki portin taakse niin, että Nemo sai rauhottua keittiössä meidän juodessa kahvia. Kahvin jälkeen koirat vielä tovin pemusivat pihalla, jonka jälkeen Misty ja Nemo jatkoi leikkimistä sisällä samalla kun Nemo alkoi taas nukkumaan. Sitten ollaan käyty katsomassa vielä partis-Summasta, joka asustelee tässä ihan lähellä. Sekin reissu meni oikein hyvin, joten sosiaalistaminen myös muihin koiriin on edennyt ilman säikähdyksiä.

Autossa ollaan nyt siirretty Nemo myös takapaksiin Mistyn kanssa, että tottuvat siihen. Misty nyt on vähän pörähdellyt välillä (ne karvat...), mutta muuten mennyt hyvin. Vähän Nemo on välillä piippaillut siellä, mutta ei mitenkään suuremmin. Yksinoloharjoitukset ovat myös menneet eteenpäin eli Nemo ei enää huuda suoraa huutoa kun joutuu portin taakse. Ollaan kuunneltu tuossa käytävässä, että ei Nemo kovin kauaa jaksa edes itkeskellä kun lähdetään pois. Sitä ollaan mietitty, että vaikuttaakohan tuohon yhtään se, että onko Misty kans kotona vai ei... Ainakin Nemo tuntuu ihan samalla lailla itkevän oli Misty kotona tai ei. Mistykään ei taida pahemmin levätä kun ovat täällä kotona. Molemmat koirat nukkuu yleensä hyvin pitkän tovin sen jälkeen kun ollaan tultu kotiin ja alkuhäsläys saatu hoidettua. Nauru

Viikko sitten meillä kävi Tipen työkaveri avovaimon ja heidän poikansa kanssa. Poika on nyt vähän päälle vuoden ikäinen, joten saatiin koirille totuttelua pikkulapseen. Molemmat suhtautui kivasti Tomiin eikä Mistykään tosiaan häslännyt niinkuin aikuisten kans. Tomin rattaat oli vierailun ajan tuossa meidän eteisessä, ja niille Nemon piti aina välillä käydä vähän pöhisemässä, mutta meni kuitenkin tutustumaan niihin kun jompi kumpi meistä oli vieressä. Myös Summasen kotona on kaksi lasta, tyttö vajaan 3.5 vuotta ja poika 9kk, jotka on oikeastaan ainoita pikkulapsia, keiden kanssa Misty on ollut tekemisissä. Sielläkin koirat osasivat kivasti olla lasten kanssa kunhan vaan itse katsoo, ettei Mistyn karvoista vedetä.

Mitähän kaikkea sitä vielä on tapahtunut...? Pitäisi yrittää nyt useammin kirjoittaa, mutta yleensä tässä koneella ollessa pitää hoitaa opiskelu- tai yhdistysjuttuja niin ei sitten enää jaksa tätä päivittää. Niin tosiaan Nemon rekkarit tuli viime viikolla, mutta kun yritin laittaa linkkiä Nemon tietoihin tuohon samaan laatikkoon kuin Mistyn tiedot niin eipä se onnistunutkaan... Pitää vissiin tehdä ihan oma laatikko Nemon tiedoille. Päättämätön

Loppuun vielä kuva siitä kuinka suloisia ne voi ollaHymy Molemmat sikeässä unessa Nemon nukkuessa silmät auki.