Niin se vaan tuli jo heinäkuu, ja tuntuu, että vastahan kesä alkoi... Meillä oli melkein loma tässä viime ja tän viikon vaihteessa, ja tehtiin sitten kunnon kiertelyreissu etelä-Suomeen. Saatiin molemmat järjestettyä useamman päivän vapaat, että päästiin häihin rauhassa eikä ollut hirveä kiire takaisin töihin. Häät ensinnäkin olivat kauniit, ja ilma suosi serkun hääpäivää:)

Misty meillä oli tietenkin mukana reissussa, ja välillä meinasi jo iskeä epätoivo, että mihin se laitetaan kun itse mennään häihin. Onneksi kuitenkin saatiin sekin "ongelma" selvitettyä, ja kaikki onnistui suunnitelmien mukaan. Auto startattiin viime viikon torstaina, kun pääsin aamuvuorosta, ja silloin ajettiin Valkealaan Tipen äidin luo, missä Sulo-poika innoissaan otti Mistyn vastaan:D Misty ei hirveämin innostunut Sulon iskutaktiikoista, ja sanoi sen verran rumasti Sulolle sängyn alta, että ei Sulo enää sinne uskaltautunut kun Misty oli siellä. Perjantaina sitten mentiin Järvenpään kautta Vantaalle, missä sitten oltiin koko viikonloppu. Järvenpäässä käytiin näyttämässä Mistyä kasvattajalle, kun reilu vuosi oli jo vierähtänyt edellisestä näkemisestä. Misty oli ihmeissään kun yhtäkkiä oli kuusi koiraa ympärillä, mutta olipahan Misty suht rauhallinen kyläilijä;) Järvenpäästä ajeltiin sitten tosiaan Vantaalle enon ja hänen vaimonsa luo, missä mun vanhempien beagle, Risse, oli vastassa, ja taas oltiin uudessa paikassa, jossa toinen koira pyöri Mistyn ympärillä. Misty ei enää sitten jaksanut paljon leikkiä vaan keskittyi levähtelyyn:D

Lauantaina sitten oli nuo häät, ja loppujen lopuksi tehtiin niin, että jätettiin Misty ja Risse yöpaikkaan keskenään, mutta kuitenkin molemmat omiin huoneisiin. Serkku ja hänen vaimonsa haki sitten nämä meidän hoidokit kun selvisivät näyttelyistä kotiin. Misty oli kuulemma ensin katsonut vähän epäilevästi, että mihin sitä vieraat ihmiset on viemässä, mutta onneksi Risse oli kans samassa reissussa niin oli jotain tuttuakin. Serkulla ja vaimollansa on tosiaan kolme koiraa itsellään, joten niillä oli sitten loppupäivän karvatassuja riittänyt:) Kuulemma koirat olivat kiltisti olleet yksin sen vajaan pari tuntia, minkä joutuivat odottamaan, ja "hoidossakin" olivat hyvin käyttäytyneet. Misty oli kuulemma ollut helppo hoidettava, kun se oli vaan tarkkaillut tilannetta pöydän tai sängyn alla leväten:D Illalla sitten he toivat koirat takaisin kun itse tultiin pois häistä, ja siinä sitten vielä ilta vaihdettiin kuulumisia.

Sunnuntaina oli taas jännä päivä kun ensin käytiin aamupäivällä Helsingissä sunnuntaiajelulla, ja käytiin samalla katsomassa enon venettä. Misty ei oikein tykännyt sataman äänistä eikä laiturista, mutta pakkohan sen oli perässä tulla:D Veneeseen ei alettu Mistyä nostamaan vaan Misty katsoi laiturilla sen aikaa kun käytiin vuorotellen katsomassa venettä sisältä. Ajelun jälkeen oli suunnitelmissa ajaa Porvoon kautta takaisin Valkealaan, eli jännää vaan jatkui ja jatkui. Porvoossa käytiin moikkaamassa Mistyn Tahti-siskoa, ja käytiin myös vähän metsässä leikittämässä koiria, mutta eipä Misty oikein enää syttynyt riehumaan kaikkien ajeluiden jälkeen. Oli kyllä kiva nähdä myös Tahtia, ja vähän vertailla siskoksia toisiinsa. Porvoon jälkeen sitten oltiinkin pari yöä Valkealassa ennenkuin lähdettiin ajelemaan takaisin kotiin. Kyllä Mistystä näki, että oli rankka reissu, mutta pitäähän sitä välillä;)

Eilen sitten käytiin tekemässä taas Mistylle lyhyt makkarajölki, jonka jälkeen käytiin uittamassa Mistyä. Jälki meni oikein hyvin vaikka tällä kertaa Tipe laittoi vähän vähemmän makkaroita. Ja siltikin niitä jäi jokunen jäljelle... Uimisesta Misty  sitten oikein innostui:D Viime kesänä Misty lähinnä kahlaili eikä lähtenyt kovin mielellään kunnolla uimaan kepinkään perään. Nyt sitten Misty aluksi ihmetteli rannassa, että uskaltaako kastaa karvojaan, mutta varmasti se veden viileys tuntui hyvältä siinä helteessä, koska lähti sitten innoissaan taas kahlailemaan. Heiteltiin sitten kepin palasia vähän kauemmas, että jos Misty niitä hakisi. Aluksihan Misty taas komensi rannassa, että ku kepit meni niin kauas, mutta lopulta uskaltautui hakemaan uiden, ja siitähän Misty sitten innostui. Se uiskenteli ihan huvikseen lenkkiä vaikkei varsinaisesti edes keppiä etsinyt. Olipahan sitten taas väsynyt, mutta onnellinen koira kun kotiin päästiin:)
741724.jpg
Meidän pieni uimamaisteri sieltä tulee:D