Jos nyt vähän yrittäs noista Mistyn treenailuista muistaa kirjotella. Treenipäiväkirjaa oon yrittänyt nyt säännöllisesti pitää, mutta siellä on sen verran juttua ettei millään tänne kaikkea jaksa kirjottaa Talvella oltiin Mistyn kans tosiaan ALO-AVO-ryhmässä, ja varsinkin aluks tuntui, että ihan väärässä ryhmässä ollaan, mutta kun oman tason mukaan teki niin hyvinhän tuo talvi meni. Kouluttajatkin otti hyvin huomioon meidän tason, mutta ei kuitenkaan liian helpolla päästäneet. Kesäksi nyt päästiin kisoihin tähtäävien ryhmään, missä kyllä kans on hyvin eritasoisia koirakoita. Talven aikana saatiin tosi hyviä vinkkejä palkkauksen suhteen ja huomasi, että tosissaan alkaa etenemään pitkään vaivanneet liikkeet. Paikallaolokin on rauhottunut niin, että ns. kisapituisia paikallaoloja on pystynyt ottamaan ilman välipalkkauksia. Omat treenailut ollaan yritetty pitää lyhkäsinä, ja sitten ohjatuissa ollaan yritetty keskittyä niihin vähän ongelmakohtiin.

Treeni-into nousi kovasti kun melko yhtäkkiä keksin kesäkuussa, että jos sittenki menis Mistyn kanssa oman seuran epävirallisiin kokeilemaan mölliluokkaa. Jännityshän siitä iski ja hyvä, etten perunu koko hommaa, mutta luonto ei antanu periks Tokotuloksiin kirjasin tuloksen jo sillon joskus aiemmin, mutta tosiaan pisteitä saatiin 114,5/120 ja 1. sijoitus mölliluokassa. Misty toimi kuin unelma ja oli innoissaan niin, että ei kuitenkaan häseltämiseksi mennyt homma. Luoksepäästävyys 10, eli Misty malttoi mielensä ja hyvin pysyi takapuoli maassa. Paikallaolo oli 1min ja matka sai olla 2m->. Misty pysyi hyvin koko ajan, mutta päähän sillä toki pyöri, joten tuosta saatiin 9,5 pienestä levottomuudesta ja vähän hitaasta maahanmenosta. Seuraaminen hihnassa ja luoksetulo meni nappiin eli niistä 10. Liikkeestä maahanmenossa tapahtui ajatuskatkos Mistyllä niin siitä saatiin 8 varastamisen takia. Eli sen jälkeen kun olin sanonut "valmis" Misty pyörähti seisomaan mun eteen ja katso ihmeissään, että mitä nyt tapahtukaan. Liike otettiin alusta ja se meni nappiin. Kokonaisvaikutuksesta vielä tuli 10 ja tuomari sanoi, että tosi iloisen näköistä touhua ja huomaa, että koiraa tykkää yhdessä tekemisestä. Lisäs vielä siihen, että jos loputkin ALO:n liikkeet on yhtä hyvällä mallilla niin virallisiin vaan

Tuon jälkeen treeni-into vaan nousi ja tavoitteeksi laitettiin virallisiin meno tämän vuoden puolella kunhan paikallaoloa saa vielä varmemmaksi. Toinen seuracup (oman seuran epävirallinen koe) oli vielä suunnitelmissa, että siellä osallistuttaisiin ALO-luokkaan, mutta sitä pitää nyt katsoo, että onnistuuko, koska nyt on levossa oltava kun Misty vähän loukkasi etutassunsa. Parempi saada nyt tassu kuntoon, ja sitten katsoa suunnitelmia tarkemmin.