Aika vaan hurahtaa menemään eikä itse meinaa perässä pysyä... Meillä on ollut nyt sitten hyvin aktiivista viime aikoina eikä kyllä millään kaikkea muista. Ensinnäkin käytiin tuossa reilu viikko sitten pidennetty viikonloppu viettämässä Tipen äitiä moikkaamassa Valkealassa. Samalla reissulla käytiin mennessä ja tullessa katsomassa meidän pientä tulokasta. Hymy Misty meinas, että oli melkosen rankka reissu kun tosiaan kaks päivää meni melkein autossa, ja Tipen äidillä oli innokas Sulo-havanais, joka sitten ensimmäisen vuorokauden kulki Mistyn perässä ja piipitti... Siellä ollessa käytiin katsastamassa paikallinen koirapuisto sekä lähellä olevalla harjulla käytiin koiria juoksuttamassa.

Pennut oli kerrassaan suloisia ja pentujen emäkin valloitti meidät. Toisella kerralla käytiin pentujen kanssa ulkoilemassa, mutta eihän ne vielä kauaa siellä voineet olla. Nyt sitten odotellaan vielä vajaa kaksi viikkoa, että päästään hakemaan pentu kotiin. Hymy

Tuon reissun jälkeen on tuntunut, että koko ajan ollaan johonkin päin juoksemassa. Mistyn kanssa ollaan käyty moikkaamassa partis-Summasta sekä oltiin yökylässä mun veljen ja avovaimonsa luona, missä sitten valkkari-Tyynen kanssa saivat pemuta. Sitten on käyty katsomassa tulevan pennun isoveljeä Haloa, ja käytiinhän me koirapuistotreffeillä tutustumassa ranskis-Untoon. Tänään meille tuli mun vanhempien beagle Risse hoitoon kahdeksi yöksi, mutta hyvin rauhallisesti tytsit on kun Risse vähän mököttää. Nauru Tulevana viikonloppuna Risse tulee taas päivähoitoon ja metsätreffejä partismerkeissä on vähän suunnitteilla. Eipähän käy Mistyllä aika pitkäksi.

Joulutauon jälkeen päästiin ensimmäisen kerran treeneihin vasta viime sunnuntaina kun edellisellä viikolla oltiin siellä reissussa. Treenien aiheena oli liikkeestä maahanmeno sekä kontaktitreeniä. Alussa oli normaaliin tapaan paikallaolo ja luoksepäästävyys. Misty oli aivan innoissaan kun huomasi mihin mentiin vaikka väsynyt oli viikonlopun touhuista. Paikallamakuussa ehkä näkyi tuo väsymys, koska Misty pysyi tosi hyvin. Niin siis siihen asti, että meidän vieressä olevan koirakon viereinen koira nousi ja tuli siihen meidän viereisen koiran luokse seisomaan. Tämä koirahan tietenki nousi sieltä ylös, ja siinä pojat sitten vähän pörähtivät toisilleen. Olin jo menossa Mistyn luo varmistamaan, mutta Misty ehti nousta katsomaan tilannetta... Palautin Mistyn takaisin maahan, ja Misty pysyi siellä siihen asti kun vapautin. Harmitti tosi paljon tuo, koska just ennen viereisten koirien juttua Misty laittoi pään maahan etutassujen väliin, mitä se ei ole treeneissä koskaan tehnyt. Ja Misty myös siinä näytti siltä, että hyvinkin olisi voinut pitemmänkin ajan olla paikallaan. Luoksepäästävyys meni hyvin vaikka sen teki meidän ns. apukouluttaja Anneli, josta Misty tykkää ihan älyttömästi. Anneli sitten pyysi, että jos tekisin muille luoksepäästävyyden ja hän pitäisi Mistyä sen aikaa. Kuulemma Misty oli yrittänyt nykiä mun luo aina välillä, mutta sentään pysyi hiljaa. Nauru Sitten varsinaiseen liikkeestä maahanmenoon... Mistyn kanssa nopean maahanmenon treenaus on yhtä tyhjän kanssa kun se on väsynyt. Se vaan tapahtuu niin hitaasti silloin ja Misty myös vähän kyselee, että onko pakko ku ei jaksais... Tätä otettiin pienissä ryhmissä, ja meidän "pienryhmä" treenasi itsekseen ja liikkuroituna tätä, koska jokaisella se on periaatteessa siinä vaiheessa. Mutta kun meidän neiti oli väsynyt, niin sehän oli mitä oli kun ei vaan jaksanut. Huuto Viimeisellä yrityksellä Misty alkoi tekemään sitä, että kun palasin koiran luo niin sehän ponkas heti perusasentoon, ja todettiin siinä treenikavereiden kanssa, että Mistyn kanssa ei pidä liikaa toistoja ottaa kokonaisena liikkeenä kun alkaa ennakoimaan. Positiivista se, että kun Misty meni maahan (hidastin omaa kävelyä käskyn aikaan) niin pysyi myös siellä eikä hiippaillut perään. Lopussa siinä otettiin itsekseen hyppyä, ja nyt pitää tosissaan kotona treenata sitä, että Misty pysyy stop-käskyllä paikallaan ja mun kärsii kävellä vaikka Mistyn ympäri. Hyppyhän muuten menee hyvin, mutta siinä kun pitäisi jäädä seisomaan esteen taakse, Misty teputtelee tai tulee mua vastaan.