Sunnuntaina oli tosiaan toiseksi viimeiset treenit tälle vuodelle. Tällä kertaa ohjelmassa oli luoksepäästävyys+kontakti, hyppy ja noudon alkeet. Luoksepäästävyydessä Kirsi-Mari sanoi heti aluksi, ettei nyt tule koskemaan vielä koiraa vaikka kuinka hienosti olisi paikallaan. Mistyllä oli tosiaan intoa treenata kun Risse oli ollut hoidossa, ja luoksepäästävyydessä Kirsi-Mari pääsi ihan meidän viereen ilman, että Misty lähti vastaan kertaakaan. Mukava oli kuulla, että edistystä tapahtunut:D

Seuraavaksi otettiin noudon alkeita kun sitä ei olla vielä kertaakaan käyty läpi. Tällä kertaa keskityttiin siihen, että koira pitää sitä kapulaa suussa eikä lähdetty vielä muuta tekemään. Mistyn kanssa tästä tekee haasteellisen se, että Misty haluaisi silläkin alkaa leikkimään, joten täytyi kiinnittää siihen huomiota, että tämä tehdään erittäin rauhallisesti eikä anna Mistylle ollenkaan mahdollisuutta alkaa leikkimään sillä. Kotona ollaan nyt myös harjoiteltu enemmän tuota, ja välillä näyttää vähän siltä, että Mistyä ei kiinnosta se treenaaminen niin paljoa kun ei pääse leikkimään sillä puukapulalla. Misty myös mielellään olisi pullauttanut kapulan pois suusta melkein heti jos sillä ei saa alkaa leikkimään niin ollaan myös sitä pitoaikaa yritetty kasvattaa ihan niin, että pidän kättä Mistyn kuonon päällä.

Hyppyä nyt sitten otettiin pitkästä aikaa niin, että Kirsi-Mari oli katsomassa oikein ajan kanssa jokaisen hypyn ja missä vaiheessa kukakin siinä on. Mistyhän tykkää hypätä eikä siinä ole mitään ongelmaa niin nyt alettiin vaikeuuttamaan hyppyä niin, että lähetän Mistyn vinosti hypylle. Melko hyvin Mistyllä alkaa olemaan tuo hyppy-käsky takaraivossa, joten nyt voidaan vaikeuttaa sitä hyppykulmaa. Saatiin myös kotiläksyksi seisomiskäskyn treenaamista, koska kohta puoliin voisi alkaa sitä loppuasentoa myös hakemaan Mistylle eli, että Misty jäisi esteen taakse seisomaan käskystä.

Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistuneet treenit, ja olihan Misty sitten väsynyt kun pääsi kotiin rauhassa levähtämään eikä Rissekään ollut enää täällä:)