Tänään oli sitten ensimmäiset yhteiset treenit kesäkaudella, ja taas on muutamia uusia koirakoita tullut ryhmään. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän ryhmän oli tarkoitus järjestää seuracup pelkästään mölliluokille, mutta etukäteen oli ilmottautunut vain kaksi niin sitten seuracup peruttiin ja meillä oli ihan normitreenit. Kirsi-Mari halusi katsoa mölliluokan liikkeet kokeen omaisesti tänään, jotta voi helpommin alkaa hahmottamaan kesäkauden ohjelmaa kun tietää kaikkien vaiheet.

Ensimmäisenä otettiin luoksetulo, jossa Misty ei malttanut ihan loppuun asti istua eli nousi vähän Kirsi-Maria vastaan. Seuraavana otettiin paikallaanolo minuutin ajalla. Ja niin, eihän se Misty pysyny... Kokeenomaisesti kun tehtiin niin ei voinut käydä välissä palkkaamassa, ja noin puolen minuutin jälkeen Misty nousi ja lähti tulemaan luokse. Useimmiten näkee, että koirat lähtee silleen vähitellen hiippailemaan ohjaajan luokse, mutta ei meidän Misty. Misty tuli ilosesti pomppien ja hyppien:D Eihän siinä auttanut kun viedä se takaisin makaamaan, minkä jälkeen ei enää ehditty ottamaan kuin tosi lyhyt paikallaolo, josta sitten sain vapautettua Mistyn.

Sitten oli seuraamiskaaviot, minkä aikana itekseen heräteltiin koiria kun K-M katsoi kaikki erikseen. Mistyllä oli virtaa yllättävän paljon ja tuli muutamia tosi hyviä käännöksiäkin. Kummasti taas jotenki jäätiin viimesten joukkoon siinä seuraamisen tarkastamisessa, ja just kun K-M sanoi meidän vuoron niin kentän toisessa päädyssä alkoi pikkutraktori maata mylläämään. Misty päätti, että nyt pitäs päästä ja äkkiä pois, ja sanoin sitte K-M:lle, että mepä nyt jätetään välistä se seuraaminen kun eihän Mistyllä ollut muuta mielessä kuin päästä äkkiä kentältä pois. Siinä sitten tuli vielä toinen traktori, jolla oli peräkärry perässä, joka puksutteli suoraan kentän poikki sinne samaan päätyyn, missä toinenkin oli. Mistyhän riemastu vielä entisestään siitä, ja siinä vaiheessa sain ottaa jo kunnon tukevan asennon, että en lentäny Mistyn perässä. Siinä meillä sitten meni ohi tosiaan tuo seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, koska Mistyyn ei saanut kontaktia niin, että olisi voinut jotain tehdä. Traktorit häipy vähän ennen treenien loppua ja aloin sitten herätteleen Mistyä vähän enemmän ja Misty saikin suurimmat paniikit ravisteltua pois. Muut ottivat vielä hypyn siinä lopussa, minkä aikana Mistyllä löytyi taas korvat ja kontakti niin päästiin loppuun sitten ottamaan muutama hyppy, että ei jäänyt ihan paniikkifiilis päällimmäiseksi. On kyllä ollut väsynyttä tyttöä loppuillan varsinkin kun on tämä muuttohomma lisää stressaamassa.

Eilen saatiin tosiaan avaimet uuteen asuntoon, ja vietiin sitten jotain pientä jo eilen sinne ja Misty oli mukana katselemassa paikkaa. Mistyn häkki ja muutamia leluja ja luita vietiin ensimmäisenä sinne, jotta siellä ehtii olla jotain omaa alusta asti. Illalla muistettiin myös D.A.P viedä sinne kiinni pistorasiaan kun kyllä se tuntui sillon syksyllä Mistyä rauhottavan täällä kotona kun Mistyllä oli vaikeampaa kaikkien äänien suhteen. Tottakai Misty siellä seurailee tilannetta kun ollaan siivoiltu ja muutamia laatikoita käyty purkamassa, mutta suht rauhallinen on kuitenkin ollut. Maanantaina viedään kaikki isoimmat tavarat kun on kantoapua, ja sillon äiti on luvannut ottaa Mistyn hoitoon Rissen kaveriksi kun isä kuitenkin tulee muuttohommiin.