On taas ollu niin kiireistä ettei oo ehtiny ees kuulumisia kirjotteleen... Viime sunnuntaina meillä oli itsekseen treenit kun ei ollut varmaa ehtiikö agikisat loppua ja saavatko esteet siirreltyä. Mentiin mistyn kanssa hallille normaaliin aikaan eikä siellä ollut enää tietoakaan agikisoista. Siinä sitten alettiin treenaileen, eikä sitten sinä aikana muita meidän ryhmäläisiä näkynyt. No olipahan koko hallin puolikas käytössä:D Treenailtiin Mistyn kanssa paikallaoloja, seuraamista, luoksetuloa, hyppyä ja liikkeestä seisomista. Oltiin vähän reilu puoli tuntia ja näköjään sitä saa paljon aikaan:) Paikallaolot oli ihan jees, vähän Misty oli levoton ja varasti pari kertaa perusasentoon, mutta lyhyemmillä pätkillä ja varmistamalla saatiin onnistuneet suoritukset. Seuraamiset nyt on vähän hankalia ihan yksistään, joten käännöksiä sitte pääasiassa otettiin. Luoksetulot on kyllä Mistyllä tosi vauhdikkaita ja nyt Misty alkaa tulemaan oikealle paikalle suoraan ilman käsiohjausta. Ainut ongelma on se, että Misty ei ihan satavarmasti aina jää istumaan paikalleen... Lisää harjotusta:D Oon Mistyn kanssa myös tehny sitä, että aina ei oteta luoksetuloa eli palaan Mistyn viereen, ettei sitten tuu varastamista lähdön kanssa niin helposti. Hypyllä otettiin irtoamisharjotuksia sekä makupala-alustan kanssa että ilman. Myös kulmista otettiin hyppyä eikä niissäkään ongelmaa ollut. Liikkeestä seisomista myös otettiin, mutta sen treenaamisessa on ohjaajalla motivaatio-ongelma... Jäi kyllä ihan kiva maku suuhun treenaamisesta vaikka nyt sitten yksinään treenailtiinki.

Huomenna meillä piti olla hallikauden viimesten treenejen kunniaksi möllikisat omalle ryhmälle. Tänään sitten oli tullut mailia, että koska just samaan aikaan on tokojaoksen kokous niin meillä ei olekaan niitä treenejä:( Toisaalta kyllä mietin, että vois mennä sinne kokoukseen kuuntelemaan ja katsomaan, että jos sitä jotain pientä talkoilua sielläkin olisi.

Rapakelit on kyllä tullu tosissaan ja tassupesua on saanut taas harrastaa enemmänki. Onneksi meillä on vielä yöpakkaset tällä korkeudella niin aamulla vielä selvitään ilman tossuja tai tassujen pesua. Tossuja ollaan käytetty lyhyillä ulkoiluilla, mutta ne alkaa kohta olemaan jo ihan puhki niin pitää varmaan uudet katsella tässä lähiaikoina.

Misty on myös alkanut syömään nyt erittäin hyvin eli eiköhän tässä taas massaa ala tulemaan lisää. Joku aika sitten tehtiin Yrjölän puuroa niin, että myös liha kypsennettiin siinä samalla, ja sehän on sitten maistunu nappulan lisänä paremmin ku hyvin:) Liha nyt siksi ollaan kypsennetty kun Mistyllä menee melko pienestäkin raa'an lihan määrästä maha kuralle. Saa nähdä sitte sen meidän loman aikana, että pitääkö Misty nälkäkuuria vai pitääkö sen Rissen kanssa kilpaa syödä:D

Ens viikonlopuksi Risse tulee taas meille hoitoon eli siinähän sitä tekemistä taas riittää:)