Misty täyttää tänään jo 3 vuotta! Ja kuinka tylsiä me ollaankaan kun ei toisen synttäreitä oikeana päivänä juhlita:( Minä tosiaan olen ollut aamuvuorossa ja Tipe meni iltavuoroon eli koko ajan jompi kumpi on töissä ollut. Sentään ajattelin kaupassa käydessä ostaa Mistylle synttäriherkkua, mutta auton lukko oli päättänyt jäätyä eikä tietty lukkosulaa löydy niin siihen kuivui mun kaupassa käynti. Kävellen ei yksinkertaisesti jaksa lähteä kun kannettavaa olisi taas melko paljon, joten huomenna sitten paremmalla yrityksellä. Misty sai kuitenkin joululahjaksi saaduista herkuista yhden tänään synttäreiden kunniaksi:)

Uudesta vuodesta selvittiin hengissä vaikka Misty ei kyllä taas yhtään tykännyt. Täällä onneksi eivät paukutelleet paljoa ennen luvallista aikaa, joten esimerkiksi uudenvuodenaattona saatiin Mistyn kanssa tehtyä pitkä lenkki kun ei paukkuja kuulunut. Iltapäivällä käytiin neljän jälkeen ulkona eikä sitten enää sen jälkeen lähdetty edes kokeilemaan, koska pauke alkoi olla melkoista. Työhuoneessa soitettiin koneelta musiikkia koko päivän ja telkkari pauhasi, mutta eihän ne nyt peittänyt ääniä enää siinä kun ilta eteni. Silloin aamupäivällä meillä oli melkoinen myrsky päällä, ja meilläkin nurkissa humisi kun tuuli sopivasti meni tuosta meidän ja viereisen talon välistä. Siitä huminasta Misty ei välittänyt tuon taivaallista vaan rennosti nukkui olohuoneen matolla tassut kohti kattoa:D Silloin neljän jälkeen, kun käytiin ulkona, oli tuuli vielä melkosen kova, ja lähellä olevan raksan tavarat lenteli pitkin viereistä nurtsia. Eilen sitten tuolla nurtsilla oli melkoinen valikoima erinäisiä muovisia materiaaleja..

Uudenvuodenaattona Misty jaksoi yllättävän pitkään pysyä suht ok eli vasta siinä vähän ennen kymmentä se jumittui eteiseen ja alkoi voimakkaammin tärisemään. Sitä ennen Misty kyll kuunteli kaikki paukut, mutta ei tärissyt tai läähättänyt juurikaan, ja Misty seurasi meitä niin, että halusi olla samassa huoneessa meidän kanssa. Me myös otettiin uusi vuosi vastaan nukkuen:D Mulla oli aamuvuoro uudenvuoden päivänä eikä Tipelläkään ollut innostusta lähteä juhlimaan, joten me alettiin nukkumaan vähän jälkeen yhdentoista. Misty tuli sängyn alle kun huomasi, että valoja sammutellaan, ja ainakin aamulla näytti siltä, että oli saanut kans nukuttua yöllä. Misty tosiaan nousi vähän sen jälkeen kun olin herännyt, ja näytti melkosen uneliaalta. Ilman mitään suostutteluja tai kikkailuja Misty halusi lähteä käymään ulkona, joten käytiin nopeasti tarpeilla siinä aamulla. Muutama pamaus kuului meidän ollessa ulkona (oli kylläkin vielä luvallista aikaa:D), joten ei tosiaan yhtän liikaa aikaa siellä vietetty. Sisällä Misty oli taas suht normaalisti, eli seuraili mun aamutouhuja niin kuin yleensäkin ja näytti loukkaantuneelta kun tietää, että olen lähdössä töihin:) Aamukahvin lomassa otin nakit esille ja muutamaa pientä juttua treenattiin, ja Mistyhän oli innolla mukana kun edellisenä päivänä syöminen jäi vähemmälle paukkeen takia. Annoin myös nappulat tarjolle, ja Misty pisti poskeensa melkein normiannoksen:) Silloin aamulla kaikki paukkeet tuli sen verran kauempaa, että niitä ei onneksi sisälle juurikaan kuulunut.

Eilen ei vielä lähdetty pidemmälle lenkille, koska matti myöhäisiä tuntui olevan ja Misty kuunteli kyllä kaikki äänet ulkona. Tänään sitten pystyi jo vähän paremmin tekemään lenkin, eli aikaisempaa nopeammin Misty nyt palautui noista paukuista. Huomenna tietenkin tulee varmaan vähän takapakkia kun kaupunki järjestää tuulen takia perutun ilotulituksen huomenna, mutta onneksi keskustaan on jonkin verran matkaa ja toisaalta voi hyvissä ajoin laittaa ääntä asuntoon kun tietää mihin aikaan se alkaa. Nyt tuolla taas kuuluu vähän pauketta, tiedä sitten onko ihmiset päättänyt perjantain kunniaksi paukutella pois yli jääneet...