Nyt ollaan jo taas hyvin päästy "arkeen" ja rutiineihin tuon reissun jälkeen. Mistyn nirsoilun ja huonon ruokahalun takia päädyttiin kokeilemaan jotain muuta nappulaa välillä, ja nyt sitten on uutta nappulaa annettu parina päivänä vanhan nappulan kanssa pikku hiljaa. Tää uusi näyttäs ainakin vielä maistuvan paremmin Mistylle, eikä mahakaan ole mennyt sekaisin. Pitää alkaa miettimään, että jos tuota ostaisi sen ison säkin seuraavaksi niin saisi vähän lisää massaa Mistylle, kun se on niin laiha tyttö...

Samalla kun ostettiin pieni säkki uutta ruokaa, ostettiin mys noutokapula harjoituksia varten. Lelujen kanssa ollaan sitä hakemista treenattukin niin, että Misty tuo lelun suoraan meille, mutta ajateltiin myös tuon kapulan kanssa alkaa harjoittelemaan. Ensin Misty oli ihan innoissaan uudesta "lelusta" eli se meinasi lähteä tutkimaan (=pureskelemaan) noutokapulaa omaan petiin. Alusta asti nyt kuitenkin tehtiin niin, että ei anneta Mistylle juurikaan mahdollisuutta edes alkaa pureskelemaan kapulaa vaan pyydetään heti sitä tuomaan kapula meille. Palkattiin vielä siitä kapulan tuomisesta ja irroittamisesta, niin Mistyhän oli taas ihant äpinöissään uuden jutun treenaamisesta. Jo parin päivän treenituokioiden jälkeen Misty menee innosta sekaisin kun ottaa kapulan kaapista esille:D Lähinnähän me vaan treenataan sitä, että Misty ei ala leikkimään kapulalla, ja sitten jos päästään jatkoryhmään niin siellä sitten ei tule ihan uutena kapistuksena kapula esille. Hiljaa hyvä tulee, toivottavasti;)

Pitäisi tässä pikku hiljaa alkaa jo katselemaan Mistylle lonkka- ja kyynärkuviin aikaa kun laskeskeltiin, että nyt loppukesästä/alkusyksystä olisi aika sopiva aika sille kun Mistyllä ei pitäisi juoksua tulla nyt ihan heti vaikka eihän sitä koskaan tiedä noista hormoneista.