Välillä käy kyllä mielessä, että miks ei tuu jo lunta... On vaan niin pimeetä ja märkää koko ajan. Toivossa on hyvä elää, että jos tässä edes joskus tulis se lumi maahan. Edelliset treenitki oli melkein viikko sitten, mutta ei näköjään ole vielä niistä ehtinyt kirjoittamaan.

Viime kerralla nyt huomattiin, että ei se Misty sitä pyöröovea pahemmin pelännyt kun nyt mentiin jo ihan ilman mitään mukinoita siitä sisään. Viime kerralla treenattiin kontaktia häiriön alla. Treeni tehtiin pareittain niin, että toinen kierteli treenaavan parin ympärillä, ja palkkaus annettiin heti kun koira haki kontaktin uudelleen ohjaajaan ilman mitään käskyä. Misty oli silleen, että hyvä kun edes huomasi sitä meidän paria:D Tais olla taas nälkänen koira kun niin innoissan tapitti mua:D Seuraavana treenattiin seuraamisen liikkeelle lähtöä. Mistyllä on tullut tavaksi vähän "varastaa" siinä niin nyt ollaan viikon ajan oikein tehotreenattu tätä ohjeilla, jotka saatiin viime kerralla. Misty on ihan selvästi jo hoksannu, että vaikka mä sanon seuraa, niin sen ei tarvi heti pompata pystyyn vaan se saa palkkion siitä, että seuraa mun jalkaa. Tosiaan ollaan treenattu niin, että ihan sattumanvaraisesti joko lähdetään liikkeelle käskyn jälkeen, ja silloin jos ei lähdetä liikkeelle niin Misty saa palkkion siitä, että jää istumaan paikalleen perusasentoon. Viimeisenä sitten treenattiin nopeita istumaanmenoja. Kaiken kaikkiaan treenit meni oikein mukavasti:)

Treenien jälkeen mentiin käymään vielä mun vanhempien luona, ja Misty löysi sieltä poronluun, jota Risse ei ollut syönyt. Siinähän Mistyllä meni sitten mukavasti koko vierailuaika:D Misty sai luun vielä sitten kotiin mukaan niin kyllähän se oli mielissään.

Nyt on viime  päivinä vaikuttanut siltä, että Misty olis tekemässä jo juoksua. Saa nyt sitten nähdä, että millon sen aloittaa.. Tänään kun käytiin noin tunnin lenkillä, niin Misty merkkaili viisi kertaa eli hyvinkin voi olla tulossa.