Mistylläkin on ollut nyt mukava pääsiäinen kun ollaan molemmat oltu kotosalla. On ollut enemmän aikaa touhuta yhdessä, ja ollaan käyty puistoilemassa sekä metsässä juoksuttamassa Mistyä. Tänään mennään vielä mun vanhemmille syömään niin Misty pääsee riehumaan Rissen kanssa taas pitkästä aikaa:)

Vähän ollaan Mistyn kanssa treenailtu myös tokojuttuja, mutta olisi ehkä pitänyt olla vähän aktiivisempikin... Eilen ei ollut treenejäkään pääsiäsloman takia, mutta ens sunnuntaina sitten taas. Muuten vaan keksin alkaa opettamaan Mistylle peruuttamista, mikä ei sitten ollutkaan ihan yksinkertasta. Ehkä olisi hyvä ollut joku fiksu neuvo siihen opettamiseen. Nimittäin jos kävelen Mistyä kohti, Misty istuu eikä suinkaan lähde peruuttamaan pois alta. Muutamien kokeilujen ja naksuttelun avulla Misty huomasi, että voi myös peruuttaa, mutta edelleen se istuminen tulee herkästi. Seuraamisen käännöksien kohdalla on tullut huomattua, että Misty ei vieläkään käytä kovin tehokkaasti takapäätä, joten tuosta peruuttamisen opettelusta voi olla hyötyä myös tokopuolella. Niin siis jos sen saa opetettua Mistylle:D

Muuten tämä pääsiäisloma on mennyt miettiessä sekä lomareissua, että muuttoa:) Ajateltiin käydä dap:iin täyttöpullo ja viedä se uuteen asuntoon heti kun saadaan avaimet, että se olis vähän helpottamassa Mistyn sopeutumista. Tai eihän sitä tiedä vaikka Misty ei olisi moksiskaan, mutta ihan varmuuden vuoksi laitetaan se seinään siellä. Uuden vuoden jälkeen ei sitten enää laitettu siihen uutta täyttöpulloa, mutta ei kuitenkaan laitettu sitä kiertoon, koska eihän sitä koskaan tiedä millon voisi tarvita sitä.