Taas tämän viikon ohjattu tokotreeni takana. Tällä kertaa oli suunniteltuna istuen ja maaten paikalla oloa, eli lähinnä siinä sitä aikaa pidentää noin häiriön alla. Ai niin, ja olihan meillä aluksi luoksepäästävyys.. Ei näin väsyneenä enää voi muistaa kaikkee:D Eli joo, tosiaan alotettiin luoksepäästävyydellä. Sitä ei ole tullut harjoiteltua kovin paljoa, joten sanoin, että Misty saattaa tulla moikkaamaan vastaan. Otin Mistyn perusasentoon ja kehuin kovasti koko ajan sitä mukaa kun kurssin vetäjä tuli lähemmäs ja lähemmäs. Muutaman kerran Misty vilkaisi Kirsiä, mutta ei alkanut suuremmin kiinnittämään huomiota. Eli luoksepäästävyys meni ensimmäisellä yrittämällä niin hyvin, että Kirsi tuli Mistyn toiselle puolelle seisomaan melko lähelle, eikä Misty vielä siitäkään innostunut hyppien moikkaamaan kun Kirsi tarjosi käden haisteltavaksi. Tuon jälkeen sitten piti ottaa pieni leikkitauko kun meni niin hyvin:)

Eli toisena "meidän" puolisko ryhmästä harjoitteli itsenäisesti noita paikalla oloja, ja siinä myös ehdittiin vähän hyppyäkin ottaa kevennyksenä. Paikalla olossa ei pidä vieläkään liikaa alkaa ahnehtimaan, mutta ollaan siinä taas vähän menty kuitenkin eteenpäin, kun Misty huomaa, että kyllä se sitten jossain vaiheessa saa sen palkan. Hyppyä otettiin 50cm:llä ja alusta asti niin, että lähetin esteen toiselta puolen Mistyn. Nyt sitten pitäisi saada se liikkeestä seisominen (=stop-käskyllä) vahvistettua, että voisi alkaa harjoittelemaan tuota hyppyä niin, että Misty jää seisomaan sinne esteen toiselle puolelle.

Viimeisenä sitten harjoiteltiin seuraamisesta kääntymistä vasempaan. Mulla on monesti käynyt mielessä, että miten saisin Mistyn "löytämään" tuon takapään niin, että osaisi myös sitä käyttää korjaamiseen. Ei ole kuitenkaan treeneissä kertaakaan muistunut mieleen kysyä, mutta nyt tuon kääntymisen yhteydessä käsiteltiin myös sitä takapään herättelyä, joten me nyt keskitytään siihen jonkun aikaa. Huomasi ihan, että Mistyllä tuli jo pieni ahaa-elämys siinä treenatessa, eli tuosta on hyvä jatkaa:) Aiemminhan me ollaan jo jonkun verran käännöksiä harjoiteltu, mutta onhan siinä Mistyllä ollut ilmaa välissä. Noista aiemmista harjoituksista on kyllä ollut siinä mielessä hyötyä, että Misty on oppinut kontaktilla lukemaan mun päänliikkeitä, ja sitä, että mihin suuntaan käännytään. Ensi viikolla on sitten jo tämän jatkokurssin viimeinen kerta kun voi olla, ettei ilmat anna periksi pitää sitä ylimääräistä kertaa.. Ja kohtahan se alkaa jo talvikausi, eli taas odotellaan jännityksellä, että miten talvella jatkuu harjoittelu.