Kävin eilen jutustelemassa opintoneuvojan kanssa kaikesta mahdollisesta, ja tuloksena sitten hirveä stressi ja ahdistus puski päälle. Kuulemma hyvinkin jo olisi aika aloittaa kandintyö kun kurssit alkaa muuten olla kasassa kandin tutkintoon. Niin no kaksi kurssia puuttuu, joista toinen on se pirun ohjelmointityö (joka lähenee jo loppua onneks...) ja sitten yks sähkön kurssin tentti. Mutta niin, pitäis se aihe jostain löytää ja oma-aloitteisuus aina plussaa... Kun tietäis, että mihin suuntaan sitä oma-aloitteisuutta suuntaa. Onneksi nyt kävin eilen juttelemassa niin osaavat meidän laitoksella pitää korvia auki siinä mielessä.

Seuraava ahdistuksen aiheuttaja kesätyöt. Pikku hiljaa pitäis omalta alalta alkaa niitäkin katselemaan, joten eikun hakemus-rumba päälle. Eilen illalla totesin, että oon vissiin ihan liian helpolla päässyt työasiassa, koska mulla ei ensinnäkään ole cv:tä tehtynä. Illalla yritin sitä vääntää, mutta eipä se oikein edennyt. Sitten yritin katsoa paikkoja joihin hakemuksia vois laittaa... Epätoivo iski kun tämä meidän ala on kuitenkin niin epämääränen vielä, että ei tiedä kuin muutamia firmoja, joihin varmasti voi hakea. Seuraavaksi pitää varmaan alkaa selaamaan sairaalan klinikoiden yhteystietoja, että sinnekin saisi hakemuksia laitettua.

Ja jottei ihan liian helposi kävisi näiden hakemusten kanssa, niin tuli sitten meidän laitokselta infoa, että ensi kesäksi on taas harjoittelurahoitusta jaettavana. Ja jos sellaista haluaisi saada niin proffalle pitää hakemus laittaa menemään:/ Tuo mun "takaporttityö" kuulostaa ihanan helpolta vaihtoehdolta kaiken sotkun keskellä, mutta pakkohan se on jossain vaiheessa alkaa suuntautumaan omalle alalle. Ja kun kuitenkin kiinnostaisi päästä oikeisiin töihin omalle alalle:D Elämä olis ihan liian helppoa ilman tällaisia... Jos sitä jatkais mukavaa lauantaipäivän viettoa tenttimateriaalin ja kahvikupin parissa kun Tipekin on töissä. Onneksi tuo karvainen kaveri antaa aina välillä hyvän syyn pitää taukoa:)