Tänään oli ensimmäiset ohjatut treenit kesätauon jälkeen. Ennen treeneihin lähtöä vähän epäilytti, että mitähän tuosta tulee kun Misty oli tosi väsynyt valmiiksi. Tipen isä oli perjantaista asti kyläilemässä ja muutenki ollut tuota touhua nyt enemmän niin Mistystä kyllä näki, että lepo olis  tarpeen. Mentiin kuitenkin treeneihin, ja kyllähän siellä potkua ja tekemisen intoa löytyi:) Alkuun otettiin luoksepäästävyys, sitten kontaktitreenejä, temppurata ja loppuun vielä paikallaolo. Luoksepäästävyys meni oikein mukavasti, Misty istua tapitti perusasennossa eikä nostanut takapäätä kun Kirsi-Mari tuli viereen. Kontaktitreeniä otettiin ensin ympyrässä ja sitten jonossa. Periaate oli sama molemmissa, eli yksi pujotteli toisten pysytellessä paikallaan ja tarkoitus oli pitää hihna ihan löysällä ja pitää kehumalla kontaktia. Nämäkin meni mukavasti Mistyn kanssa molemmin päin eli kun itse kierrettiin ja muut kiersi. Tais kyllä olla taas nälkänen koira mukana kun niin oli namien perään:D Temppuradalla oli pieniä seuraamisia, maahanmenot, kaks hyppyä ja luoksetulo. Ennen varsinaisten treenien alkua otin itsekseenkin maahanmenoja ja huomasin, että tänään oli taas sellanen päivä, että Mistyä ei huvittanu maahanmeno. Eipä ne nyt sitten tuossakaan nopeita ollu vaikka kyllähän Misty meni maahan. Hypyt menee mukavasti, mutta vielä ei siinä vaiheessa olla, että siihen hyppyjen väliin olis se seisominen onnistunut. Luoksetuloa ei päästy ottamaan normaalin pituisena, koska Misty lähti aina jossain vaiheessa tulemaan perään. Lyhyemmällä matkalla saatiin onnistunut luoksetulo loppuasentoa myöten. Paikallaanolot meni taas siihen, että vähän väliä piti käydä Misty palauttamassa takasin eli häiriötreeniä tarvitaan paljon.

Kaiken kaikkiaan kyllä meni mukavasti treenit ja Mistykin jaksoi touhuta innolla. Temppuradan aikana jätettiin koirat kiinni reunalle ja seurattiin toisten suoritukset ja yllättävän hyvin Misty hyväksyi kohtalon ja istui ja tuijotti, että millon menen päästämään tolpasta. Yhdelle koirakolle menin pitämään koiraa luoksetulon alussa, ja kun se koira lähti pinkomaan omistajaa kohti niin Misty alkoi sitten huutamaan. Huuto loppui kun lähdin kävelemään vähän lähemmäs Mistyä, ja kun Misty siitä hiljeni ja rauhottui taas tuijottamaan niin kävin palkitsemassa. Ens viikolla mulla on sitten iltavuoro treenien aikaan, mutta sen jälkeen taas päästään treenaamaan:)

Nyt on tosiaan aktiviteettia ollut enemmänkin Mistyllä. Viime viikon keskiviikkona käytiin katsomassa Eemeli-bouvieria, ja Mistykin kävi vähän tutustumassa Eemeliin. Kummasti se meidän neitin takapää taas veti puoleensa, mutta Misty kyllä sanoi niin painavan sanan, että ei sen jälkeen enää Eemelillä ollut asiaa sinne suuntaan. Perjantaina kävin Mistyn kanssa puolisen tuntia treenaamassa tuolla koulutuskentällä ja sitten käytiin vielä mun vanhempien luona kahvilla niin siellä Rissen kanssa pemusivat. Lauantaina Misty oli ollut mukana Tipen ja isänsä mukana rannalla, ja kuulemma Misty oli ollut tyytyväisenä ja rauhallisena niin pitkään kunnes lähelle oli tullut ihmisiä heitteleen frisbeetä:D Sunnuntai- ja maanantaiaamuina kävin heitteleen Mistylle frisbeetä tuossa meidän nurtsilla ja maanantaina mentiin vielä mun vanhemmille syömään eli taas piti touhuta Rissen kanssa. Sitten kun vielä tosiaan koko ajan on ollut vieras niin Misty on vähän tarkemmin katsonut kaikkien perään, joten kyllä nyt varmaan pari päivää menee toipuessa:D Sopivasti viikon päästä tulee sitten Tipen äiti kyläilemään Sulo-havanaisin kanssa:)