Nyt sitten jo mennään maaliskuussa eli kohtahan tässä jo kevät tulee. Meillä on nyt onneksi ollut oikein mukavat talvikelit, ja kyllä Mistystä huomaa, että se nauttii kunnolla. Viime sunnuntailta meiltä peruttiin treenit joten nyt ollaan ihan vain kotosalla kotiläksyja yritetty treenata. Mutta onhan se vähän hankalaa varsinkin seuraamisen ja perusasennon viilaamisen treenaaminen kun jos ite yrittää katsoa koiran asentoa niin se väistää vähän kauemmas... Ollaan nyt myös oikealle käännöstä treenattu niin, että se olisi mahdollisimman tiivis. Tässäkin tulee hankaluus, että en kunnolla näe missä se Misty tarkalleen tulee, joten ollaan viilattu nyt 45 asteen käännöstä jolloin on edes vähän helpompi katsoa Mistyn paikkaa.

Viikonloppuna käytiin sitten molempina päivinä koirapuistossa, että Misty pääsi purkamaan ylimääräistä virtaa. Harmi vaan siellä ei ollut ketään kavereita kumpanakaan päivänä, mutta Misty onneksi osaa käyttää tilanteen hyödyksi ilman kavereitakin:) Paitsi se Mistyn touhu näyttää välillä siltä, ettei siinä ole järjen hiventäkään, mutta pääasiahan on, että sillä on kivaa. Lauantaina Misty tiputti kepin suusta ihan  kesken juoksun ja lähti pinkomaan hirveetä vauhtia eteenpäin. Sitten se alkoi hirveesti etsimään jotain ja pyöri ympäriinsä monta minuuttia kunnes sattui sen puottamansa kepin kohdalle. Sen se sitten innoissan nosti mukaan ja lähti jatkamaan hölköttelemistä, eli ilmeisesti se keppi hukkautu siinä kun se sen itse pudotti:)

Eilen lenkillä ollessa käveltiin ohi siitä, missä partis-Summanen asustaa. Misty katseli sinne suuntaan ja sanoin sitten ääneen, että niin siellähän se Summanen asuu. Misty kun innostui siitä ja alkoi hirmusesti häntää heiluttamaan ja hyppimään oikean talon suuntaan. Misty oli selvästi sitä mieltä, että meidän olisi pitänyt mennä katsomaan Summasta kun uskoi vasta jonkun matkan päässä, että ei me sinne olla menossa. Jännä silleensä tuo kun ei olla kuin yhden kerran käyty kävellen siellä kylässä. Muuten ollaan autolla menty sinne. Mistylle kyllä Summanen ja Leo on jäänyt kaikista parhaiten mieleen koirakavereista, koska useimmiten pentuna niitä näki. Varsinkin Leo oli Mistylle ihan ehdoton idoli, en oo nähny ketään muuta koiraa kenen edessä Misty niin paljon mielisteli ja haki hyväksyntää. Eikä Misty uskaltanut sanoa Summasen kosiskeluyrityksiin kunnolla vielä silloin kun Leo oli lähettyvillä, vaan Misty hakeutui aina Leon lähelle niissä tilanteissa. Mutta tosiaan Summanen on sitten Leon jälkeen seuraavaksi mieluisin kaveri kun sen kanssa pääsee kunnolla leikkimään eikä se säikähdä Mistyn valloittavaa olemusta:D