Kiireen keskellä unohtanut kirjottaa sekin, että päästiin kesäkaudellekin tokoryhmään. Eli kesällä treenit on tiistaisin, ja kouluttaja pysyy samana niinkuin suurin osa ryhmästäkin:) Ikävä kyllä en yksinkertaisesti jaksanut sunnuntaina mennä tokojaoksen kokoukseen, mikä kyllä jäi vähän harmittamaan. Yllättävän paljon mehuja veti kun piti yrittää olla hyvä "emäntä" koko viikonlopun:D Mistykin on pääasiassa lepäillyt nyt sitten viikonlopun jäljiltä, ja hyvä niin, koska torstaina tulee Risse jo hoitoon ja siinä sitten riittää taas Mistyllekin tekemistä:)

Eilen käytiin shoppailemassa Mistylle tarvikkeita. Ostettiin puolikuristava, pehmustettu panta (kun eihän meillä sellasta vielä ollu:D) ja sitten uusi hihna. Sunnuntaina nimittäin kävi niin hassusti, että hihna sanoi poks ja napsahti poikki. Oltiin lähdössä pitemmälle lenkille, ja useimmiten kun ovesta mennään ulos niin Misty siinä alussa vetää pöljänä. Varsinkin jos molemmat ollaan mukana niin sillon on normaalia mukavempaa ja pitää vähän enemmän vetää... No, Misty tosiaan nykäs taas hihnaa, eikä edes mitenkään hirmusen lujaa, ja nahkahihna napsahti poikki. Siinä ihmeissään katottiin Tipen kanssa toisia, että mitä nyt kun Misty oli tietty vauhdista mennyt jo tuohon meidän roskikselle. Ei kun hirveä hihkuminen molemmille päälle ja äkkiä lähdettiin juoksemaan takaisin ovelle ja samalla huudeltiin hei-hei Mistylle. Mistyhän oli ihan ihmeissään ja juoksi perässä sisälle:D Käytiin sitten virittämässä pentuajan hihnasta väliaikainen ratkaisu, että päästiin lenkille ja saatiin ilta- ja aamupissatuksetkin hoidettua. Uusi hihnakin on nahkaa vaikka tosiaan Mistyn siskokin on saanut nykäistyä nahkahihnan poikki:D

Sitä vaan mietittiin, että miten se nyt silleen katkesi. Misty on joskus pentuna yrittänyt hihnaa pureskella, mutta sitä ei ole hyväksytty ollenkaan niin ei se hihna ainakaan puremisesta johtuen ollut heikentyny. Jos sitten oli vaan kulutuksesta kun onhan tuo hihna ollut jo sen kaks vuotta suunnilleen käytössä:)