Nyt yritän taas aktivoutua tämän blogin päivityksessä vaikka kuin tuntuu, ettei ehtisi. Viime päivityksestä on niin hirveästi aikaa, että mitenkään ei voi muistaa kaikkea touhuttua. Mistyn kanssa ollaan jatkettu treenailuja, tokoa pääasiassa, ja Misty on karvaa kasvattanut. Nemo on kasvanut edellisestä kirjotuksesta jo ihan ns. miehen mittoihin, eli iso poika siitä on tullut. Nemokin on jatkanut treenailuja Tipen kanssa, ja hyvin lupaava tuo poitsu kyllä on. Keskenään hölmöläiset kisuavat ja touhuavat, mutta nyt kesähelteillä huomaa kyllä, että ei niin paljo jaksa riehua. Pitkään aikaan ei ole tullut ollenkaan edes mietittyä koirien keskinäisiä välejä, mistä voi varmaan päätellä, että tasaista eloa on. Nemo kun on tosissaan alkanu huomaamaan tyttöjen hajut niin Mistyäkin haistelee hyvin innossaan eikä Misty siitä jaksa turista niinkun yleensä uroksille turisee. Misty on kyllä tasoittunut selvästi steriloinnin jälkeen. Onhan sillä toki edelleen ne muutamat möröt (ukkonen, kova sade minkä yhdistää vissiin tuohon ukkoseen, ilotulitteet), mutta muuten ei enää turhia hötkyile.

Muutamia koiranhoitokeikkoja ollaan tehty koko porukalla. Viime talvena käytiin yksi yö hoitamassa mun veljen ja avovaimonsa valkkari-Tyyneä, ja koirat tuli oikein hyvin toimeen keskenään. Nyt toukokuussa oltiin sitten viikko hoitamassa Tyyneä, ja koko viikko meni kaikin puolin oikein mukavasti. Koirat saivat päivittäin juosta pihalla rallia sen mitä kuumuudelta jaksoivat ja uskalsi niiden antaa juosta. Sisällä ollessa kaikki ottivat omat paikkansa ja ottivat rennosti, ja yötkin nukuttiin koko porukka samassa tilassa oikein hyvin. Onneksi Tyyne ehti tehdä juoksun hyvissä ajoin ennen tuota niin ei ollut Nemollekaan ihan hirvee koettelemus. Mun vanhempien beagle-Risse oli tässä kesän alussa yhden viikonlopun hoidossa meillä, mutta Rissen kanssa koirat on ollut niin paljon, että siinä suhteessa ei ollut epäilystäkään, että ongelmia tulisi. Risse vaan meinas olla vähän mökötyslinjalla kun ei saanut sänkyyn tulla nukkumaan..

Treenihommista ja muista erikoisemmista kirjottelen ihan omien otsikoitten alle niin saa vähän paremmin jäsenneltyä asiat. Alla vielä kuva toukokuun hoitokeikalta koko laumasta.