Eipä siihen näköjään tarvittu kuin yks vesisadepäivä niin meidän lumet oli siinä. Harmittaa kyllä ja paljon kun meillä on nyt vielä mun vanhempien beagle hoidossa niin olisi niin kiva ollut niitä lenkittää pitemmästikin. Misty on ottanut aika rennosti taas tuon, että Risse on hoidossa. Eilen aamulla hain Rissen samalla kun vein vanhemmat junalle, ja sunnuntaina sitten vanhemmat kotiutuu. Misty oli ihemissään eilen aamulla kun kesken sen yöunien tulee yhtäkkiä Risse:D Risse taas on vähän ihmeissään, että mitä pitäis tehdä, ja se vaikuttaa ihan siltä, että se on nyt hylätty. Kyllähän ne on Mistyn kanssa tuossa pemunneet yhdessä, ja eilen käytiin glenni-Lokia katsomassa niin olivat melko raatoja molemmat koko loppuillan.

Rissen kanssa ollaan taas keskusteltu siitä, että missä se nukkuu kun sehän oli heti tulossa sänkyyn. Muutaman kerran jälkeen se uskoo, että ei sinne ole tulemista, mutta se muisti ei ole niin pitkä, että jokusen tunnin päästä muistaisi ettei sinne sänkyyn ollut tulemista:D

Suunnittelin, että nyt on hyvä Mistyn kanssa ottaa häiriötreeniä etenkin paikallaan olon suhteen kun Risse pyörii ympärillä. Saa nähdä kuinka väsynyt Misty on sunnuntaina treeneissä. Toisaalta ajateltiin, että se voi olla, että Misty on tosi motivoitunut sitten kun pääsee ihan yksistään ilman Risseä treenaamaan:) Tuntuu, että tämä syksy on mennyt ihan mielettömän nopeesti kun ei ole treenejäkään enää kuin kahdesti.. Saa nähdä sitten keväällä, että jatkuuko vielä sama ryhmä, ja jos sitten alkaisi agilitystäkin alkeiskurssi, jolle vielä päästäis.

On se jännä tuo toisen koiran vaikutus. Misty ei normaalisti välitä yhtään mitään siitä, että posti tulee, mutta nyt sitten kun toinen nosti mekkalan niin piti Mistynkin muka vähän haukahdella sille... Eilen käytettiin yhdessä Tipen kanssa nämä joka kerralla ulkona, mutta nyt sitten mun piti aamupissatukset hoitaa yksin kun Tipellä oli aamuvuoro. Yllättävän hyvin meni kun siitä on jo aikaa kun viimeeksi noita olen käyttänyt yhtä aikaa. Oikeestaan olivat oikein mukavan näkösiä kun vierekkäin teputtelivat menemään melkein kylki kyljessä. Kertaakaan eivät edes yrittäneet alkaa leikkimään, mikä helpotti kummasti:D

Huomasin, että olen tehnyt tuon tuloksia-sivun, mutta unohtanut sinne laittaa mitään.. Ehkä saan vielä jossain vaiheessa aikaiseksi kaivettua ne näyttelyarvostelut tuolta kansiosta kun eihän meillä vielä ole Mistyn kanssa muita tuloksia kertynyt.