Joulukuun puolelle ollaan tosiaan päästy jo edellisen kirjoituksen jälkeen. Heti huomaa, että kun ei ole normaalisti treenejä niin jää kirjoittaminenkin. Tosiaan meillä peruuntui taas treenit kun hallilla oli viralliset agilitykisat eikä sitten ne ehtinyt loppua sunnuntaina ennenkuin meillä olisi alkanut treenit. Sähköpostilistan mukaan siellä oli todellakin pulaa talkooporukasta etenkin sunnuntaina niin ajattelin, että samapa tuo on mennä sinne katselemaan, että mitä pääsee tekemään. Ja toisaalta ehkä tuosta voi olla vähän hyötyä agilityn alkeiskurssille pääsemiseen kun kuulemma nyt talven ryhmätkin on jaettu silleen, että etusijalla on talkoisiin osallistuneet:) Talkoissa olin sitten vain iltapäivän eli kolmosluokkien radat. Harmittaa kyllä kun siellä huomasin, että aamulla oli ollut myös partis-Summanen radalla ykkösluokassa, ja kuulemma oli tehnyt vielä hyvää jälkeä radalla.

Kisoissa olin sitten ratahenkilönä, ja varsinkin aluksi tuntui, että oonkohan mä väärässä paikassa kun tuntui, ettei tiedä mistään mitään. No siinähän sitä sitten vähän oppi, ja äkkiä meni kyllä se aika katsellessa ja esteitä laitellessa. Olis kyllä niin mahtava homma, jos Mistyn kanssa pääsis joskus sinne alkeiskurssille.

Kotioloissa ollaan Mistyn kanssa aika vähän ehditty treenailemaan kun nuo mun koulukiireet on vieny aikaa. Huomaa Mistyn turkistakin, että on ollut kiirettä, mutta nyt ollaan pikku hiljaa alettu Tipen kanssa käymään läpi tuota karvakasaa, ja eihän tuohon nyt loppujen lopuks niin paljoo aikaa mennyt kun ei kerralla ottanut koko koiraa. Tassut varsinkin oli melkosen takkuiset, mutta onneksi tässä hommassa edes löytyy kärsivällisyyttä niin saatiin takut pois ilman, että kävi
edes mielessä saksien hakeminen:D Täytyy kyllä todeta, että ei tuo Mistyn karva ole laadultaan sieltä vaikeimmasta päästä:)

Huomisesta sunnuntaihin meillä on taas vilskettä enemmän kun Risse tulee taas hoitoon. Saa nähdä kuinka väsynyt Misty on sunnuntaina:D