Tänään käytiin Mistylle laitattaan rokotukset ajantasalle kun oli nuo synttäritkin. Olihan se vähän saikkausta ylipirteän ja innokkaan koiran kanssa yksin olla siellä. Tai no muuten ei ollut ongelmaa paitsi poislähtiessä kun piti maksaa ja neiti oli ihan sitä mieltä, että pitää päästä muita moikkaamaan.Nolostunut Varsinkin kun siellä sattui olemaan toinen partis odottamassa vuoroa... No ehjänä kuitenkin selvittiin ilman ärräpäitä ja misty pääsi moikkaamaan rotukaveria.Hymy Rokotukset laittoi sama lääkäri, joka teki sen sterilointileikkausen Mistylle, joten siinä sitten samalla kyseli, että miten toipuminen meni ja oliko mitään ihmeempiä leikkauksen jälkeen. Totesin, että on ainakin ruoka alkanut maistumaan, ja näkyihän se painossa. Misty pääsi nyt maagisen 20kg rajapyykin yli eli vaaka näytti 21kg. Eihän tuo nyt liian paljon ole, mutta eipä tuosta enää pahemmin tarvisi painon nousta.

Misty oli nyt oikein pesty ja puunattu kun eläinlääkärissä käytiin. Pesin Mistyn pitkästä aikaa ihan kunnolla lauantaina kun kuitenkin olisi pitänyt takapään karvat pestä. Onneksi sen jälkeen ei enää tarvinut edes niitä takapään karvoja kertaakaan pestä. Mistyllä tosiaan meni (ilmeisesti) maha löysälle matokuurista niin sai tulla suihkun kautta sisälle muutamat kerrat. Tuli päästä tassuihin puhdas tyttö ja tänään sitten harjasin Mistyn läpi ennen rokotuksille menoa. Ei siinä taas kauaakaan mennyt kun ei takkuja ollut oikeastaan muualla kuin korvien takana ja hännän alla.Hymy Mulla vaan selkä tykkäs vähän huonoa lauantain pesusta, joten tänään pitkästä aikaa harjasin Mistyn pöydällä niin vähän säästi selkää. Onneksi Misty on helppo harjattava niin ei tarvi tuossa pöydälläkään pelätä, että se siitä lähtisi livohkaan kesken kaiken.

Lauantaina käytiin taas valkkari-Tyyneä moikkaamassa ja yhdessä harjoittelemassa hihnalenkkeilyä. Ensin koirat peuhasivat pihalla, sisällä käytiin kahvit juomassa ja sitten mentiin hihnalenkille. Lenkki tehtiin niin, että ensin Janne ja Sari meni Tyynen kanssa edellä ja minä tulin Mistyn kanssa perässä. Mistylle tuo on edelleenkin hankalaa ja mullahan meinas keittää... Kierrettiin tosiaan hihnassa sinne puiston puolelle, missä koirat saivat taas irti juosta ja pemuta. Ihmeteltiin ihan porukalla, että kuinka kauas ne siinä vauhdisssa uskalsivat yhdessä lähteä.Nauru Sitten lopuksi vielä tultiin hihnassa takaisin Jannelle ja Sarille niin, että mentiin Mistyn kanssa edellä. Tuossa ei ole mitään ongelmaa Mistyn kanssa, muutaman kerran Mistyn jäi katselemaan perään, mutta jatkaa matkaa ihan normaalisti ilman stressiä siitä kaverista. Teki kyllä oikein hyvää Mistyllekin tuo hihnalenkki vaikka perimmäinen tarkoitus on harjoittaa Tyynen hihnakäyttäytymistä. Reilu pari tuntia meillä meni koko reissuun niin jaksoi Misty hyvinkin levähdellä lopun illan.