Viime viikolla tosiaan meillä oli treenit  peruttu, mutta tänään onneksi päästiin taas treenailun makuun. Päivällä kaveri tuli dalmiksen kanssa tänne meille päin siinä toivossa, että oltaisiin tuohon meidän puistoon menty, mutta siellä oli niin paljon uroksia, että mentiin sitten vaan kävelemään koirien kanssa. Onneksi tuossa huomattiin yhden vanhan rötiskö-rakennuksen piha, joka oli mukavan suojaisa ja puustoa siinä niin pystyttiin siinä päästäämään koiruudet irti. Misty sai siinä purettua enimmät virtansa, mutta kyllähän se treeneissäkin hyvin jaksoi olla skarppina. Täällä on tosiaan tänään ollut nollakeli ja vähän lunta sadellut, joten meidän neiti sitten muistutti lumiukkoa vapaana riehumisen jälkeen. En edes muista millon sillä olis viimeeksi ollut niin järkyttävät lumipaakut tassuissa ja olihan niitä vähän mahassakin. Eihän se sitten auttanut kuin suihkuun mennä sulattelemaan niitä kun siinähän olis mennyt ikä ja terveys jos niitä käsin olisi yrittänyt irrottaa.

Treeneissä oli tällä kertaa paikallaan istuminen, kontakti, maahanmeno, seuraaminen ja ruutu. Misty teputtelee hirveesti paikallaan istumisessa etutassuja, mutta ei se kuitenkaan peppua nosta ennenkuin vapautan. Tietenkin se olisi hyvä saada niin rauhalliseksi, että myös tuo Mistylle ominainen teputtelu jäis pois. Kontaktia harjoteltiin parin kanssa niin, että toinen käveli oman koiran kanssa siinä lähistöllä häiriönä. Hienosti Misty kesti sen, eikä ollut lähdössä katsomaan kaveria, vaikka välillä tietty vilkaisi, että mitä ne toiset oikein touhuaa. Maahanmenon suhteen musta tuntuu, että sitä pitää varmaan nyt vähän aikaa hauduttaa, koska se on jotenki Mistyllä niiiin hidasta... Seuraamisessa oikealle kääntyminen on jo edistynyt ja nyt saatiin kotiläksyksi vasemmalle käännös. Jos käänny ihan paikallaan, niin Misty jo kivasti heittää takapään niin, että pysyy mukana, mutta muutaman askeleen jälkeen se käännös ei vielä ihan niin hyvin onnistu, joten sitä nyt viilaillaan. Ruutu oli meille ihan uusi, koska silloin kun olivat sitä ensimmäisen kerran katsoneet, niin Misty oli juoksutauolla. Heti näin alussa huomattiin, että Mistyllä ei ole ainakaan irtoamisongelmaa jos se tietää, että siellä on kuppi, jossa on herkku:D Hypyn kanssa ollaan myös käytetty herkkualustaa, joten Misty osas yhdistää heti sen kivaan juttuun. Neljä kertaa otettiin vain noita irtoamisharjoituksia. Viimeisellä kerralla ei viety Mistyn kanssa herkkua sinne kuppiin vaan Kirsi-Mari vei sen valmiiksi kun odoteltiin ruudun ulkopuolella, mutta niinhän se Misty paineli suoraan kupille siltikin. Eli nyt ilmeisesti vaan vahvistetaan käskyä, mutta eipä tällä liikkeellä niin kiirettä ole meillä;)

Kirsi-Mari oli myös miettinyt, että laskeakseen vähän meidän ryhmäläisten kisakynnystä meillä on viimeisellä kevään treenikerralla omat möllikisat seuracupin sääntöjen mukaan. Kun kuulemma voisi vähän jo sillä silmällä katsella noita seuracupeja, kun niissä kuitenkin on se mölliluokka... Muttajoo, eipä tässä viel äole niin valmiita liikkeitä, että eiköhän vaan keskitytä tosissaan tuohon treenaamiseen:D