Voiko olla mitään tympeempää kuin ohjelmointi...? Kaks harkkatyötä tuossa odottelee tekijää eikä vain voi tajuta, että mitä pitäis tehdä. Onneksi on sentään samalla ohjelmalla tehtäviä, että niissä voi vähän käyttää toisiaan hyväksi, mutta siltikin tuntuu toivottomalta. Sen tiedän, että se, joka pitäis olla tän kuun lopussa palautettu, ei tule valmistumaan ja saa nyt nähdä, että kuin pitkälle saan sitä tämän viikon aikana värkättyä. Kun on tietty perjantaina taas tentti niin pitää siihenkin vähän panostaa. Ois taas loman tarpeessa...

Tenttejäkin on tosiaan yks tai kaks per viikko niin menee vähän ajatukset sekaisin kaiken tehtävän takia. Sitten ois vielä kotitentin tekeminen kaiken päälle... Pitää vaan yrittää ajatella, että sitte tää on taas vähäks aikaa ohi ennenkuin keväällä alkaa rumba uudelleen. Tajusin, että menee tuo joulu"loma" melko kiireisesti ja oon varmaan väsyneempi sen jälkeen kuin ennen sitä:D Ensin mennään heti loman alussa käymään etelä-Suomessa muutaman päivän kyläilylle, sitten on kaks viikkoa töitä jouluaatosta eteenpäin, ja siellä lopussa vielä Kajaanin näyttelyt. Vuorot meni vielä uusiksi niin on näyttelypäivän jälkeen kaksi yövuoroa... Mutta toisaalta ne on viikonloppuvuoroja niin saa ihan kivasti palkkaa:) Ja eipä siellä tarvi onneksi turhia ajatella kunhan siistiä tulee.

Kutomisprojektikin alkaa olemaan loppusuoralla. Sekä villatakissa että housuissa on viimeistelyvaihe vielä hiukan kesken, mutta ei mene enää kauaa loppujen tekemisessä. Ehkä jopa paketti ehtii perille ennen vauvan ristiäisiä:D Tänään kun katselin tuota villatakkia niin tuli melkein sellanen olo, että raskiiko sitä antaakaan pois:D Mutta eipä sille ole tarvista onneksi itsellä ainakaan vielä niin mukava muisto on serkun vauvalle:)